ben ekonomist şekilde yanıt veriyorum: pro iyi güzel de fiyatı 47k, çok pahalı. Bence onun yerine ps5 almak mantıklı ama tabii ben çok ağır oyunlar oynarım...
24'' 180hz özellikler ama en az bunlar olması iyi olur. Bi de 27'' hiç kullanmadım ve kullanmak istiyorum o yüzden 27'' istedim. Sizce 27''te görüntü çok...
örneğin msi mag242f teknik açıdan dolu oluyor. Aoc'un da panelini övenleri çok görmüştüm forumda. Lenovo da f/p bir seçenek. Hangisini alsam kafam karıştı...
Merhaba bütçem 4-6k arası. Bu konuyu iyi bilen arkadaşlar tavsiye verebilir mi veya kullanılan monitörden memnun olup deneyimini aktarmak isteyenlerin de...
arc raiders'ın optimizasyonunun çok da iyi olmadığını biliyorum, o ihtimal de geldi aklıma ama işte bunu kafaya takma sebebim arkadaşımın ve benim ekran...
pc yi yeni aldığım için uzun süre işlemciyi değiştirmeyi düşünmüyorum ama ram alabilirim sanırsam ve dediğim gibi Silent Hill F olsun Expedition 33 olsun...
Anladım, diğer oyunlarda böyle olmuyorsa o halde bu oyunlarda yaşadığınız durum normal. Nedeni bence bu oyunlar işlemci odaklı oyunlar ve tabii ekran...
Eğer voltaj kısıtlama gibi bir olay yoksa galiba 1080p'de oynadığınız ve kartınızın çok güçlü olması sebebiyle sadece 90w kullanıyor o oyunda. Ancak başka...
Ekran kartının gücü daha fazla kullanabilmesi için grafikleri artırmayı deneyebilirsin ama bu yapacağın şeyin fps'e pek bir etki edeceğini düşünmüyorum. Bi...