rywa isimli üyenin son içerikleri

1. R

İlk Kez PC Topluyorum – Sistem Önerilerinize Açığım

Hocam sistemi beğendim. Buna hangi anakartı seçmeliyim? Birde mATX olduğundan anakart daha sıkışık sanırım. Ekstradan işlemci soğutucusu tercih etmek gerekir mi?
  2. R

Teşekkürler hocam, peki diğer komponentler nasıl? onlarda çok değişmemi gerektirecek ddurum yok diye anladım doğru mu?
  3. R

Merhaba, İlk defa sistem toplayacağım. Başta markalı hazır bir sistem almak istesem de kalite ve fiyat konusunda birçok soru işareti olduğundan, kendim toplamaya karar verdim. Bireysel araştırmalarım sonucunda aşağıdaki sistemi bir araya getirdim (0 tecrübem var). Ryzen 7 7800X3D işlemci...
  4. R

Ryzen 7 7800X3D+RTX 4060 hazır sistem alınır mı?

Evet hocam, sadece rekabetçi oyun oynuyorum. Daha önce hiç kasa vs. toplamadım, sadece laptop kullanıyordum. O yüzden kendim toplamaya da cesaret edemedim başlangıç için açıkcası. Önerilerinize açığım çok teşekkürler.
  5. R

Teşekkürler, peki bu bütçeler ve sadece rekabbetçi oyunlar için önerdiğiniz hazır sistem var mı?
  6. R

Merhabalar, Bütçem maksimum 45bin civarı. Pcde sadece CS2 oynuyorum, ileride de bütçem oldukça ekran kartını yükseltmek istiyorum. Bu yüzden başlangıç için sadece iyi bir işlemcili hazır sistem aramak istedim. Sizce aşağıdaki hazır sistem alınır mı? Alınır ama şunları yükselt dediğiniz bir parça...
Geri