Merhaba,
İlk defa sistem toplayacağım. Başta markalı hazır bir sistem almak istesem de kalite ve fiyat konusunda birçok soru işareti olduğundan, kendim toplamaya karar verdim.
Bireysel araştırmalarım sonucunda aşağıdaki sistemi bir araya getirdim (0 tecrübem var).
Sistem:
Toplamda yaklaşık 57.000 TL'ye denk geliyor. Maksimum bütçem de bu civarlarda.
Sistem/parçalar hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi dinlemek isterim. Şimdiden teşekkürler.
İlk defa sistem toplayacağım. Başta markalı hazır bir sistem almak istesem de kalite ve fiyat konusunda birçok soru işareti olduğundan, kendim toplamaya karar verdim.
Bireysel araştırmalarım sonucunda aşağıdaki sistemi bir araya getirdim (0 tecrübem var).
- Ryzen 7 7800X3D işlemci istiyorum, çünkü PC’de sadece rekabetçi oyunlar oynayacağım.
- Sadece rekabetçi oyunlar oynadığımdan, bütçemi ekran kartından kısmak istedim. Ancak ilerleyen dönemde ekran kartını yükseltmek istiyorum. Sizce Windforce yerine GALAX veya Palit mi tercih etmeliyim?
- Anakartı yurtdışından alacağım, bu yüzden bunu tercih ettim. Türkiye’de B serisi ile aynı fiyata geliyor.
Sistem:
Toplamda yaklaşık 57.000 TL'ye denk geliyor. Maksimum bütçem de bu civarlarda.
Sistem/parçalar hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi dinlemek isterim. Şimdiden teşekkürler.