Hocam ben de yakın zamanda bir laptop aldım rtx4060+amd ryzen 5-7640hs fakat sizin gibi ekran kartım kullanımı az ve fps sürekli 110 larda takılıyor acaba bu sistemden dolayımı diyorum ama evimde ki gtx1650 super ekran kartımla bile daha iyi performans alıyorum.Sizin gibi müzdaripim bu durumdan...
Şu açıdan ilerisi için büyük bir gelir sağlayabilir.Evet öğrenim görürken çok zor süreç geçiriliyor ama buna değiyor ve bu zorluk bir nevi tebessüme dönüşüyor.Bundan dolayıdır ki diş hekimlerini mesleğine ilk adımda tereddüt eder ama mesleğe hakim oldukça mesleğe bağlılı artar.Umarım faydalı...
Açıkcası Eğer çok sıkı çalışıp iyi bir derece yaparım diyorsan.Diş Hekimliği önerebilirim.Onun yanında yazılım ve yahut bilgisayar mühendisliği(eğer yazılım ve ya bilgisayar M. tercih ediceksen artış bireysel başarı çok önem kazanır bu yüzden kendini her daim önde göstermen gerekir anlıyacağın o...
https://www.amazon.com.tr/Geeky-GK61-60-Ayd%C4%B1nlatmal%C4%B1-Mechanical/dp/B0C77FTYW3/ref=sr_1_2?crid=20RH5EXZ17HYX&keywords=geeky%2Bgk61&qid=1703282922&sprefix=gk61%2Caps%2C154&sr=8-2&th=1 Bunu buldum hocam sizce de kalite bakımından parasını karşılıyor mu? Bir de başka önerebileciğiniz var...
Hocam bütçeyi biraz daha artırırsak ne alınabilir? (Max 1000 tl)
1703284871
H
Hocam bilgi için teşekkürler öncelikle ben zaten bluetooth olanlardan uzak kalmaya çalışıyorum bu btüçe de kaliteli bluetooth performansı vereceğini düşünmüyorum.Sizin önerebileceğiniz bir klavye var mıdır? İyi günler.
Hocam illaki internet üzerinde testleri vardır.Ekran kartınızı öğrenebilir miyim? Ve ya Apu sistem mi kullanıyorusunuz?
Geri dönüş yaparsınız Test aşamalarına bakabilirim.İyi günler
Hayır Satın alım da hesap üzerinde doğum tarihi olur.Bundan dolayı alamayabilirsin ama tam olarak konuya hakim değilim o yüzden bir şey diyemeceğim umarım alabilirsin iyi günler.
1703282044
Bildiğim kadarıyla da puf ile vozol aynı şeyler (Emin değilim)