yaş sorgulamayan puf siteleri

Reaksiyon skoru
0
internetten hic puf almadim hep okuldaki eleman araciligiyla aliyodum o da durdu satmayi baska bir arkadas var o da sadece vozol satiyor internetten almak istedim ama bazilarinda "resit omadiginiz tespit durumnda satiş yapılmaz" yaziyor, nasi yani kargocu adam gelip kimlik mi gostermemi isteyecek oyleyse boyle sorgulama yapmayan bildiginiz siteler var mi guvenilir

Hayır Satın alım da hesap üzerinde doğum tarihi olur.Bundan dolayı alamayabilirsin ama tam olarak konuya hakim değilim o yüzden bir şey diyemeceğim umarım alabilirsin iyi günler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır Satın alım da hesap üzerinde doğum tarihi olur.Bundan dolayı alamayabilirsin ama tam olarak konuya hakim değilim o yüzden bir şey diyemeceğim umarım alabilirsin iyi günler.
Bildiğim kadarıyla da puf ile vozol aynı şeyler (Emin değilim)

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bildiğim kadarıyla da puf ile vozol aynı şeyler (Emi
evet vozol puf markasi

evet vozol puf markasi
Yaşı 18 üstü olarak kayıtlı bir Google hesabı ile siteye kaydolsan- giriş yapsan problem olmuyor. TC olarak da garanti olsun diye 18 yaş üstü birinin TC’sini girsen iyi olur. Onun dışında bir şey istemiyor senden diye biliyorum.

Hesap artı tc 18 yaş üstüyse bir şey olmaz kargocu felan bakmaz yani

Yaşı 18 üstü olarak kayıtlı bir Google hesabı ile siteye kaydolsan- giriş yapsan problem olmuyor. TC olarak da garanti olsun diye 18 yaş üstü birinin TC’sini girsen iyi olur. Onun dışında bir şey istemiyor senden diye biliyorum.
tesekkur ederim ,simdi siparis edecegim bir yer belirleme kaldi:peepo2:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,802
Üyeler
187,733
Son üye
LANNEYLANFISS
Geri