Sistemim:
Anakart: Biostar B550MH
Ekran Kartı: FE 6800 XT
İşlemci: Ryzen 5600
SSD: Kioxia Exceria Plus G3 1Tb
PS: Fsp 650W 80+ Pro
Ram: Viper 16X2
Aldığım hatalar sistem testi fotoğraflada görebilirsiniz. Hata kodlarını araştırarak ne yapabilirsem yapmaya çalıştım ama hala çökmeler, donmalar...
Kesin konuşmuş olmayayım fakat amd ekran kartlarında oluşan problemler son zamanlarda (min 3-4 sene) nerdeyse bittiğini biliyorum. Hatta 1 videosunda abdullah bu konu hakkında bahsediyordu bu problemler eskide kaldı diye. Ama bende kararsızım ekran kartı konusunda, yakında toplamayı planlıyorum...
2.sistemi tercih ederdim. Biraz daha para koyma şansın varsa RTX2060 almanı tavsiye ederim. Hem RTX desteği olduğu için yeni nesil oyunları çok daha rahat oynarsın hemde daha yrni nesil bir ekran kartın olur
Ben yazarkende otomatik olarak kodlar çıkıyor ama daha detaylı yazılacağı zaman gerekli kodlar çıkar mı orasını bilmiyorum. Yarın bu konu için araştırma yaparım.
Öncelikle herkese merhabalar. Oyun kodlamaya başlamak istiyorum ve başlangıç adımlarını atacağım. Öncelikle C# öğreneceğim fakat visual studio code mu yoksa visual studio kullanarak mı devam etmeliyim karar veremedim. Sanırım vs code daha çok veri depolama ve web tarayıcıları için kullanılıyor...