Berkay x_0
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
rx 6700xt ile 3060 arasında kaldım.Oyun performansı olarak 6700xt çok önde ama yazılım olsun oluşan hatalar olsun aklımı kurcaladı hangisini almalıyım?
Arada sırada sorun yaşayanlar oluyor.Kesin konuşmuş olmayayım fakat amd ekran kartlarında oluşan problemler son zamanlarda (min 3-4 sene) nerdeyse bittiğini biliyorum. Hatta 1 videosunda abdullah bu konu hakkında bahsediyordu bu problemler eskide kaldı diye. Ama bende kararsızım ekran kartı konusunda, yakında toplamayı planlıyorum ekran kartını amd mi yoksa geforce mi alsam diye düşünüyorum (işlemci her türlü amd).
İşlemci de her türlü amd demek yanlış olur ucuz olan alınmalı. Radeon un hala sorunları var.Kesin konuşmuş olmayayım fakat amd ekran kartlarında oluşan problemler son zamanlarda (min 3-4 sene) nerdeyse bittiğini biliyorum. Hatta 1 videosunda abdullah bu konu hakkında bahsediyordu bu problemler eskide kaldı diye. Ama bende kararsızım ekran kartı konusunda, yakında toplamayı planlıyorum ekran kartını amd mi yoksa geforce mi alsam diye düşünüyorum (işlemci her türlü amd).