6700XT mi 3060 mı almalıyım?

Reaksiyon skoru
0
rx 6700xt ile 3060 arasında kaldım.Oyun performansı olarak 6700xt çok önde ama yazılım olsun oluşan hatalar olsun aklımı kurcaladı hangisini almalıyım?

Sadece oyun oynamak içinalıyorsan 6700 xt.

Kesin konuşmuş olmayayım fakat amd ekran kartlarında oluşan problemler son zamanlarda (min 3-4 sene) nerdeyse bittiğini biliyorum. Hatta 1 videosunda abdullah bu konu hakkında bahsediyordu bu problemler eskide kaldı diye. Ama bende kararsızım ekran kartı konusunda, yakında toplamayı planlıyorum ekran kartını amd mi yoksa geforce mi alsam diye düşünüyorum (işlemci her türlü amd).

Kesin konuşmuş olmayayım fakat amd ekran kartlarında oluşan problemler son zamanlarda (min 3-4 sene) nerdeyse bittiğini biliyorum. Hatta 1 videosunda abdullah bu konu hakkında bahsediyordu bu problemler eskide kaldı diye. Ama bende kararsızım ekran kartı konusunda, yakında toplamayı planlıyorum ekran kartını amd mi yoksa geforce mi alsam diye düşünüyorum (işlemci her türlü amd).
Arada sırada sorun yaşayanlar oluyor.

O kadar pra verecek olsam 3060 alırdım. RTX demek daha havalı.

İşlemci de her türlü amd demek yanlış olur ucuz olan alınmalı. Radeon un hala sorunları var.

10 yıl nvidia kullanıp rx 6800 e geçmiş biri olarak tavsiyem 3060 al. o kadar para veriyosun yok dduyla kaldır doğru sürümü tespit et wattman hatası boşver kanka az performansdan kıs kafan rahat olsun

6700XT.

ben şahsen yazılım önem veriyorum RTX 3060 derdim saf güç olarak 6700XT de güzel bi ekran kartı şimdiden hayırlı olsun .

22.11.4 sürümünü kullandığımdan beridir 6700xt kartımla az sorun yaşıyorum önceden daha güncel sürümleri kullanıyodum ve çıldırtıyodu ikisinide öneremem 3060 vram sıkıntısı var şimdiden sıkıntı yaratmaya başladı .. 6700xt çok güçlü ama keşke almasaydım dediğim çok oldu

Bundan 1 ay önce falan R5500 rx6600 lu sistemim vardı kardeşime verip 5600 3060ti sisteme geçtim. 6600 lu sistemi 3-4 ay kullandım ve wattman hataları ani fps droplari vs yaşıyordum ilk başta sorun yokken sonradan sorun olmaya başladı. Bir yerden sonra tat kaçırıyor. Az daha para verip Nvidia almak daha mantıklı geldi kardeşime verip kendime 3060ti aldim. 6600 55 dereceyi geçmezken 3060ti 65-70 derecelerde çalışıyor. Tercih meselesi ama bir daha sistem alırsam yine Nvidia alırım.

Bir kez alacaksan 3060,
Satar tekrar alırım diyorsan rx neyse.

Geri