Anakartım asus b450m dragon ekran kartı pci expres girişine takılı.. Tv kartım prof 7301 var oda pci expres girişli bunu anakartıma takmak için bir yol var mı. Aparatla yapabilirsin diyenler oldu. Nasıl bişey almalıyım..
yardımcı olursanız sevinirim.
İşyerimde yıllardır kullandığım bilgisayarımı işlemci+anakart+ram değişikliği yaparak yükseltmek istiyorum.
sonuçta işyerinde kullanılacak.. Önemli olan pci tv kartım var anakarta onu da takmalıyım.
tavsiyeleriniz nasıl olur.
işlemci intel Q9400 İŞLEMCİ
Anakart GIGABYTE GA-G31M-S2L
Ekran...
Selamlar.
A520M S2H Gigabyte anakartıma wireles + Bluetooth özelliği sağlamak amacıyla USB dışında nasıl bir şey alıp takabilirim. Bazı ürünlerin AMD kartlarda sorumlu olduğunu okumuştum. Yanlış bir şey almak istemiyorum. Yurt içi veya yurt dışı olabilir bütçem 100-300 arası.
(Anakartımda ekran...
selamlar yeni opladığım pc ye yıllar önce Aliexpres den aldığım usb wifi adaptörü taktım. ancak windows görmwdi ve driver cd sinde de win 10 yok. bitane internetten buldum ancak çok düşük hızla bağlanıyor. bana yardımcı olurmusunuz ltf.
Selamlari
Gigabyte B450M S2H V2 anakart işlemcime uyumsuz çıktı, desteklemiyor maalesef.
Ryzen 5 Pro 4650G destekli düşük bütçeli anakart önerisinde bulunur musunuz lütfen.. bir hata daha yapmak istemiyorum.