Dostum gerçekten sorun var galiba sende o yüzden daha cevaplamayacağım senin.
Laptoplarda 80-90 dereceleri görmek normaldir , sen değil diyorsun peki diyip...
Aynı laptopun 4050 12500h modelini kullanıyorum fanlar sesli olabiliyor evet fakat GTA V yoğun güç altındayken bile 7500rpm de çalıştırmıyorum ben siz neden...
Cihaz TV'nin videosuna göre Varsayılan ve Performans modu arasında pek bir FPS farkı yoktu. Kafam çok karıştı vallahi 🥲, iade edebilme sürecinin içinde...
şu an boşta ve 2000rpm de takılıyor ki derece 50-55'lerde takılıyor daha 10dk önce gta oynuyordum ekran kartı 80 işlemci 80-90 arası takılıyor ve bütün...
Valla ben memnunum üründen pil performansı dışında pili pek fazla gitmiyor onun dışında bir şikayetim yok.
dediğiniz doğru fps farkı yok aralarında açıkcası...
Mesela hemen yaptığım testi göstereyim sana üstteki turbo boost açıkken oyun performansı ve CPU Çekirdek hızıma bak aşağıdaki de turbo boost kapalıyken ki...
Hocam tamam da 65 bin liralık ürünle 30-35 bin liralık ürünlerin performanslarını karşılaştırmak sizce de biraz saçma değil mi ?
1731359008
dediğiniz asus...
Fanı sessiz moda alıp o şekilde kullanın. Güç planı seçeneklerini düzenleyin yüksek performansta çalıştırmayın fps çok etkilemiyor çünkü. Ayrıca yaptığım...
Hocam demek istediğim sizin önerdiğiniz model soğutma performansı dendi mi akla gelen en iyi modellerden adamlar öyle bir yapmış ki içini soğumaması...
Valla hocam dediğim gibi ben ürünün pil performansı dışında hiçbir şeyinden şikayetçi değilim. belki sizde sorunlu bir cihaz olabilir malum teknoloji şans...
1 saat geçmeden ürün bitti ve 36 bin liradan başlıyor vay arkadaş.
1731360365
Yani tesadüf demek için çok saçma aynı günde bir çok kişi ''çok güzel'' diye...