54k nakit var ama ikinci el asla almam hocam. Ben süreci daha fazla uzatmadan yarın almış olmak istiyorum, masaüstü almaya geçen hafta karar verdim keşke...
Evet maalesef öyle bir çalışma olmuş ben ona kızmadım bu arada bu Abdullah abinin işi sonuçta tabi ki reklam yapacak para kazanacak vs...
fakat diğer...
Hocam oyun laptopları ne yapsan yap o süreleri vermez yani pile güveneceksen güvenme diyorum sana.
1731240219
4-5 saat çok pozitif bir yaklaşım olur 1-2...
Benim işlemcide de dahili GPU var fakat dediğim gibi ne kadar zorlarsam zorlayayım 2 saati geçmedi ve baktığımda genel kullanıcı yorumları da bu şekilde...
Açıkcası pek güven vermedi en kısa zamanda dediğiniz ayarlarda deneyeceğim keza acer nitro 5 kullanıyorum ve 229 gibi bir dk bırakın 100 dk bile zor görüyorum
Şahsi fikrim sevip sevilmek dünyanın en güzel şeyi , birisinin seni merak etmesi senin için endişelenmesi seni görmek istemesi sana huzur vermesi bunlar çok...
Fiyat ne kadar ?
1731279590
Değerler normal zaten Laptop için genelde sıcaklıklar CPU sıcaklığı 90 derece civarında ekran kartı içinse 70-80 civarındadır.
Dostum anlatamıyorum galiba ya da sen anlamak istemiyorsun nerede araştırırsan araştır laptoplarda 80-90 dereceleri görmek normal demek istiyorum görürsen...