Herkese merhaba iyi forumlar arkadaşlar ben açık dunya temalı akıp giden oyun bakıyordum Assassin's Creed: Origins İle Ghost of Tsushima gözüme bayağı ıyı geldı bir şekilde oynicam sizce hangisini oynamalıyım veya öneriniz varmıdır??
Herkese merhaba iyi forumlar arkadaşlar ben açık dunya temalı akıp giden oyun bakıyordum Assassin's Creed: Origins İle Ghost of Tsushima gözüme bayağı ıyı geldı bir şekilde oynicam sizce hangisini oynamalıyım veya öneriniz varmıdır??
Herkese merhaba iyi forumlar arkadaşlar ben açık dunya temalı akıp giden oyun bakıyordum Assassin's Creed: Origins İle Ghost of Tsushima gözüme bayağı ıyı geldı craklı bir şekilde oynicam sizce hangisini oynamalıyım veya öneriniz varmıdır??
Merhaba arkadaşlar bu zamana kadar GTA 5- RDR 2- Stalker- Watch Dogs- resedint evil 4- God of War- TLOU 1 ve 2- mortal combat serısı- Detroit- Days Gone- Alan Wake2- ve grafiği ve atmosferi en çok hoşuma gden ama sarmayan Cyberpunk 2077 oyunlarını oynadım sizce bundan sonra ne oynamalıyım...
Merhaba arkadaşlar ben arkadaş kurbanı oldum arkadaşım ev taşığcanı ve ona yardım etmem ıcın benı cagırdı bende evden cıkıp aşağı ındım ve bız toplam 4 kısı olduk Mehmet bılal alper sahın sonra bılal ıle alper arabanın anahtarını almaya gıttıler bızde olay yerıne doğru sahın yanı ben ıle Mehmet...