26 Haziran günü kargo ile geri gönderdim 29 Haziranda İtopyaya ulaştı ön inceleme ayın 1 inde bitti ayın 1 inden beridir servis süresi işliyor 20 günü doldurdum.DA-2 nin imajını kirlettiğim söylenmiş bence da-2 çok sıkıntılı bir sistem ben sadece 2 saat kullanabildim ve arıza verdi sistemi...
Öncelikle merhabalar. Donanım Arşivi youtube kanalı vasıtasıyla İtopya bilgisayar üzerinden da-2 sistemi çıktığı ilk 2 saat içinde satın aldım.Sıkıntılı bir kargo süresinden sonra bilgisayarım elime ulaştı.Windowsu bilgisayarıma kurdum daha sonra ekran kartı biosunu güncelledim fakat...
Hocam bende bios güncelledim bilgisayar yeniden başladıktan sonra bir daha açılmadı itopya komple sistemi istedi 2 kutuyu komple geri yolladım sistemle bekliyoruz bakalım.Ben kendi hatam olduguna inanmıyorum ama itopya daha direk telefonda suçlamaya başladı bile bakalım ne çıkacak.
Yok hocam biosu çökertmişim İtopya müşteri hizmetleri bir saatin sonunda öyle dedi gönder bize bu seferlik düzeltelim dediler.Bir fırça yemediğimiz kalmıştı onuda yedik ups yi çağırdık yarın yollayacağız bakalım.
Teşekkürler cevabın için hdmi ile kullanıyorum en iyisi itopyaya bilgisayarı komple göndermek.Ekran kartı bios güncellemesi bittikten sonra yeniden başlattım bilgisayarı o zamandan beridir bu problemi yaşıyorum.
Hocam abdullah kardeşim bir yardım et sana güvendik bilgisayar aldık 2 saatte çöktü bilgisayar
1592937609
Hocam yardım et görüntü gelmiyor ekran kartı bios güncelledikten sonra görüntü gelmedi
1592937652
İtopya maillere bakmıyor dönüş yapmadı hala
Bende aynı sorunu yasıyorum ekranıma görüntü gelmiyor ekran kartı biosunu güncelledikten sonra oldu anakart üzerindende görüntü gelmiyor napacam bilmiyorum