Arkadaşlar iyi günler elimdeki malzemeler şunlar
cloud 3 kulaklık
soundblaster g3 ses kartı
arctis 3 uzatma kablosu
sorum şu cloud 3 ün jak girişi kısa olduğu için ses kartına yetişmiyor ben uzatma için arctis 3 ün uzatma kablosunu kullanmam bir sıknıtıya yol açar mı ses kalitesinde
(cloud...
Arkadaşlar cloud 3 kablolu kulaklık için hangisini kullanmalıyım
özellikle merakımı çeken konu dolbyde mikrofon için ayar yok o yüzden mecburen mi ngenuity kullanmalıyım konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
arkadaşlar corsair hs80 kulaklık aldım kafama nerdeyse tam oluyor tepe kısmı biraz kafamın üstünü ağrıtıyor iade etmek istemiyorum sizce alışırmıyım veya açılır mı genişler mi
daha öncesinde arctis 3 kullanıyordum ve rahatlık anlamıda kesinlikle aşırı memnundum
ben de o fiyat civarlarında kulaklık bakıyorum aklımda bu var
https://www.itopya.com/corsair-hs80-usb-dolby-audio-rgb-71-surround-beyaz-kablolu-gaming-kulaklik_u19984?srsltid=AfmBOopX7R93X6TXmBDFogd72h1kyGQDichsCNsJWSI3HVs20z86zQ7O
aklımda https://www.itopya.com/corsair-hs80-usb-dolby-audio-rgb-71-surround-beyaz-kablolu-gaming-kulaklik_u19984?srsltid=AfmBOoo_C4o85090wZxJ-MH4P6zPcJQCUjLx5sNyi88TvbAQ6fR35kgA bu var fakat başka önerilere açığım
fps oyunlarında özellikle rust, csgo, pubg gibi oyunlarda iyi performans vermesi...
1- hayır kazandırmaz(gambling sitelerinden 3 5 kazandiğım oldu bir de bi kaç kere item attı fakat hepsini toplasan 50 tlyi geçmemistir)
2- videolarını izle keyif alacağını düşünüyorsan 7 8 saat değil hayatını sömürür (yaklaşık 3k saatim var)
3-sunucular nasıl derken anlamadım
senin yaptığın kilit tekli kilit olarak geçiyor sadece sen açabilirsin anahtar craftlayabilirsin fakat ölürsen üstünden anahtarı alan adam evine girer sakın öyle bi hataya düşme
şifreli kilit basın keyfinize bakın oyunun başlarında biraz sıkıntı çekebilirsiniz tavsiyem 2x oynayın
dope yazınca...
yurdun kamera durumu ne bizim her yerde kamera var yurdun yöneticileri ile konuşup kameranın en net gördüğü bir odaya geçebilirsin oda arkadaşlarınıda sınıfından güvendiğin kişiler olabailir veya yurttan güvendiğin
açmış forumu takılıyor her yere yazmış saçma sapan alakasız şeyler
saç kıran hakkında bir fikrim yok fakat eğer doktorlar birbirini tutmuyorsa durumun varsa iyi bir özel poliklinik e gitmeni tavsiye ederim daha iyi ilgileniyorlar