SalgamSuyu isimli üyenin son içerikleri

1. SalgamSuyu

30K Monitör Dahil Oyun Bilgisayarı

monitör curved ve 144 üstü düşünüyorum ama
  2. SalgamSuyu

30K Monitör Dahil Oyun Bilgisayarı

selam arkadaşlar 30k ya monitör dahil sağlam bilgisayar önerileriniz var mı? sadece oyun oynamak amaçlı kullanacağım
  3. SalgamSuyu

Redmi Note 8 Wifi Sorunu

Keşke sorunum böyle çözülebilse .d
  4. SalgamSuyu

Redmi Note 8 Wifi Sorunu

Arkadaşlar uzun süredir wifi da sorun var sanıyordum. Meğersem sorun benim telefondaymış; telefonu yeniden başlatıp hız testi yaptığımda tam internet değerlerini alabiliyorum. Fakat bir süre sonra benim telefonda internet yavaşlıyor, bunun sebebi nedir? Başka telefondan denedim sorunsuz internet...
  5. SalgamSuyu

Keenetic Extra DSL Önerileri

Default ayarında 100 hocam
  6. SalgamSuyu

Keenetic Extra DSL Önerileri

Arkadaşlar iyi forumlar. Ben forumda önerilen Keenetic Extra DSL modemini satın aldım ve TurkNet kullanıyorum. Önerdiğiniz bir ayar var mı WIFI performansını artıracak?
  7. SalgamSuyu

10.000₺ Hazır Sistem Önerisi

Peki fiyata göre değilde performans olarak değerlendirecek olursak oyun ve yayın için beni ne kadar götürür
  8. SalgamSuyu

100 200 tl 1616517095 @cagan_32 https://www.gaming.gen.tr/urun/22009/blade-3600-amd-ryzen-5-3600-asus-rog-strix-rx-5600-xt-t6g-16gb-ram-500gb-nvme-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Bu sistem nasıl? 1616517147 Şu fiyatlara bu sistemleri almak baya saçma geldi bana açıkçası
  9. SalgamSuyu

Arkadaşlar yukarıda belirttiğim gibi 10.000₺ bütçem var. Az buçuk geçebilir, oyun ve yayın için kullanabileceğim bir hazır sistem arıyorum. İyi forumlar dilerim.
  10. SalgamSuyu

Türk net'e Geçtim Hızlar mükemmel

Destek talebini yanıtlama ve sorunu çözme hizmetleri, müşteri hizmetleri olan firmalardan kat kat iyi. kötülemek kolay... Tabi arayınca, "İfindim sorun sizden kaynaklı" lafını duymak istiyorsan başka.
  11. SalgamSuyu

TurknNet'in Önerdiği Modem

Peki bu snr ayarı ne işe yarıyor
  12. SalgamSuyu

Tamam aga bu senin dediğini alacağım 1614967296 Fakat router diyor
  13. SalgamSuyu

Arkadaşlar modem faturaya ek olacağı için alıyorum başka modem almayacağım
  14. SalgamSuyu

Arkadaşlar merhaba iyi forumlar. Turknet kullanan dostlar, "Zyxel WMG3625" modemini deneme şansınız oldu mu? Satın alacağım sizce nasıl?
  15. SalgamSuyu

Gamegaraj 3500x+1660s Sistem İyi midir?

Dalga falan mı geçiyorsunuz şu anki piyasaya göre düşünün lütfen 1660s olmuş 6k hala çok pahalı diyorsunuz
Geri