SalgamSuyu
80+
- Reaksiyon skoru
- 38
Arkadaşlar merhaba iyi forumlar. Turknet kullanan dostlar, "Zyxel WMG3625" modemini deneme şansınız oldu mu? Satın alacağım sizce nasıl?
asus dsl n16 alabilirsin f/pArkadaşlar merhaba iyi forumlar. Turknet kullanan dostlar, "Zyxel WMG3625" modemini deneme şansınız oldu mu? Satın alacağım sizce nasıl?
gigafiber mi alacanArkadaşlar merhaba iyi forumlar. Turknet kullanan dostlar, "Zyxel WMG3625" modemini deneme şansınız oldu mu? Satın alacağım sizce nasıl?
asus dsl n16 alabilirsin f/p
Keenetic Extra 1200 Mbps 4x5dBi Cloud VPN WPA3 Amplifier USB Fiyatı (hepsiburada.com)
Bundan almanı tavsiye ederim. SNR ayarı TürkNet için işe yarar bir özellik.
Arkadaşlar modem faturaya ek olacağı için alıyorum başka modem almayacağımBunu öneririm.Keenetic Omni Dsl Kn-2011-01tr 300 Mbps Vdsl2 Mode Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
Keenetic Omni Dsl Kn-2011-01tr 300 Mbps Vdsl2 Mode arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Arkadaşlar modem faturaya ek olacağı için alıyorum başka modem almayacağım
Tamam aga bu senin dediğini alacağımFaturaya ek olunca beleş olmuyor. Modemin fiyatını faiziyle vade farkıyla senden kesiyorlar. 370 liraya satılıyor o dediğin modem, san büyük ihtimalle 420 liraya falan gelecek. 320 liraya Extra DSL alırsan daha iyi bir modemin olur ve 100 lira kar edersin. 3 ay taksit var Hepsiburada'da.
Fakat router diyorTamam aga bu senin dediğini alacağım
Arkadaşın gönderdiği router modeli sanırım. Bu modem router. Yani hem router hem modem olarak kullanılabiliyor. Ben de kullanıyorum aynısını çok memnunum. Arayüzü çok kullanışlı. Telefondan bile girip kontrol edebiliyorsunuz.
Tamam aga bu senin dediğini alacağım
Post automatically merged:
Fakat router diyor
Peki bu snr ayarı ne işe yarıyorRouter olması sorun değil. Güzel bir ürün, üstelik SNR ayarı da var. Şu an modem alıyor olsam direkt bunu alırım. Ben zamanında İSS'nin verdiği modeme bir dünya para verip kazıklandım. Senin de aynısını yaşamanı istemediğim için öyle yazdım, şimdi okuyunca biraz sert yazmışım gibi geldi. Belirtmeden geçmeyeyim dedim.
Peki bu snr ayarı ne işe yarıyor