Kablonet modem değiştirme

Reaksiyon skoru
11
Kablonette taahhütum bitecek ve modem olarak infinity 401 var ve kullanan bilir iyi bir modem değil ısınınca oyun indirirken filan yavaşlama gibi garip şeyler oluyor teknik desteğe sorunca reset filan atiyorlar geçiyorlar sitesinde aynı kiralama fiyatına VDSL için 2 modem daha var TL link ve Zyxel in bu modemlere geçiş yapabilir miyim geçebilirsemde geçmek mantıklımi

Marka ve model isimlerini atrsanız bakalım. Abonesi olmadığımızdan o sayfalar nerede bilmiyoruz. Adı tam olarak gözükecek şekilde görsel de olur bu arada.

Kablonette taahhütum bitecek ve modem olarak infinity 401 var ve kullanan bilir iyi bir modem değil ısınınca oyun indirirken filan yavaşlama gibi garip şeyler oluyor teknik desteğe sorunca reset filan atiyorlar geçiyorlar sitesinde aynı kiralama fiyatına VDSL için 2 modem daha var TL link ve Zyxel in bu modemlere geçiş yapabilir miyim geçebilirsemde geçmek mantıklımi
sadece kablonet altyapisi mi mevcut?

sadece kablonet altyapisi mi mevcut
Önceden Turkcell di zaten ondan illallah ettim 1 yıldır kablonet kullanıyorum memnunum sadece su modem sorunu bazen artıyor birde ucuz yani öteki firmalara göre ve hız olarakta yüksek o yüzden kullanıyorum

Docsis modem alman lazım ve iyi bir docsis modem bilmiyorum.
Router alabilirsin.

Geri