TurknNet'in Önerdiği Modem

Reaksiyon skoru
38
Arkadaşlar merhaba iyi forumlar. Turknet kullanan dostlar, "Zyxel WMG3625" modemini deneme şansınız oldu mu? Satın alacağım sizce nasıl?

Alışveriş sitelerinde gayet güzel yorumlar var arkadaşımda bi düşük modeli var millenicomda kullanıyor memnun.

asus dsl n16 alabilirsin f/p
Keenetic Extra 1200 Mbps 4x5dBi Cloud VPN WPA3 Amplifier USB Fiyatı (hepsiburada.com)

Bundan almanı tavsiye ederim. SNR ayarı TürkNet için işe yarar bir özellik.
Bunu öneririm.
Arkadaşlar modem faturaya ek olacağı için alıyorum başka modem almayacağım

Arkadaşlar modem faturaya ek olacağı için alıyorum başka modem almayacağım

Faturaya ek olunca beleş olmuyor. Modemin fiyatını faiziyle vade farkıyla senden kesiyorlar. 370 liraya satılıyor o dediğin modem, san büyük ihtimalle 420 liraya falan gelecek. 320 liraya Extra DSL alırsan daha iyi bir modemin olur ve 100 lira kar edersin. 3 ay taksit var Hepsiburada'da.

Faturaya ek olunca beleş olmuyor. Modemin fiyatını faiziyle vade farkıyla senden kesiyorlar. 370 liraya satılıyor o dediğin modem, san büyük ihtimalle 420 liraya falan gelecek. 320 liraya Extra DSL alırsan daha iyi bir modemin olur ve 100 lira kar edersin. 3 ay taksit var Hepsiburada'da.
Tamam aga bu senin dediğini alacağım
Post automatically merged:

Fakat router diyor

Son düzenleme:
Post automatically merged:

Fakat router diyor

Router olması sorun değil. Güzel bir ürün, üstelik SNR ayarı da var. Şu an modem alıyor olsam direkt bunu alırım. Ben zamanında İSS'nin verdiği modeme bir dünya para verip kazıklandım. Senin de aynısını yaşamanı istemediğim için öyle yazdım, şimdi okuyunca biraz sert yazmışım gibi geldi. Belirtmeden geçmeyeyim dedim.

Router olması sorun değil. Güzel bir ürün, üstelik SNR ayarı da var. Şu an modem alıyor olsam direkt bunu alırım. Ben zamanında İSS'nin verdiği modeme bir dünya para verip kazıklandım. Senin de aynısını yaşamanı istemediğim için öyle yazdım, şimdi okuyunca biraz sert yazmışım gibi geldi. Belirtmeden geçmeyeyim dedim.
Peki bu snr ayarı ne işe yarıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,200
Üyeler
190,874
Son üye
sevahil
Geri