Samagol isimli üyenin son içerikleri

1. S

Televizyon önerisi 30-50

Merhaba arkadaşlar pazar günü televizyon alma niyetimiz var başlıkta yazdığım fiyatlar da bir televizyon arıyoruz yani araştırıyorum tabi ama kafam bir karışık henüz tamam bunu alalım kafasında değilim önerilerinizi bekliyorum
  2. S

Televizyon önerisi 30-50

Merhaba arkadaşlar pazar günü televizyon alma niyetimiz var başlıkta yazdığım fiyatlar da bir televizyon arıyoruz yani araştırıyorum tabi ama kafam bir karışık henüz tamam bunu alalım kafasında değilim önerilerinizi bekliyorum
  3. S

Google Sms atar mı????

Herhangi bir şey yapmadan googleden bir SMS geldi ama genellikle doğrulanmış uygulamalarda spam bildir çıkmaz hesaba biri mi girdi yoksa fake mi anlamadım bilen var mı
  4. S

Dosya gezgini aniden açılması

yani şuan olmuyor ama arkadaşa yazdığım saatler biraz fazla olmuştu
  5. S

olabilir şimdi daha fazla olmaya başladı
  6. S

yaptım kankam artık bakarım arada denk gelir mi olup olmadığnı bilmiyorum da saol
  7. S

Dostlar merhaba 1 haftadır oluyor sanırsam ilk başlarda ben yanlış görüyor sanıyordum fakat dosya gezgini kendiliğinden açılıyor ne yapabilirim atacağım video da emoji koydum onun altına baksanız yeterli benim için
  8. S

İş bulamama sorunu / Tavsiye ihtiyacı

Benim gittiğim kurs paralı ve ücretsiz olanı vardı ücretsiz için 2 veya 3 sınava giriyorsun yazılı sözlü kameralı bir sınav 30k 4 aylık bir kursa katıldım 1754079244 yok ya bu ülkeden bir bok olmaz boşa çabalıyoruz
  9. S

yani şuan muayene aşamasında tabi halledeyim ama zaten muayene sonrası yine kafadan 1 sene var boş durmak zor geliyor yani 1754036301 Aynen öyle bu devletin salaklığını biz çekiiyoruz okul bitiyor 2 sene çalışmadan askere mi gideceksin acayip bir saçma sistem
  10. S

Merhaba dostlar okulumdan mezun oldum bölümüm gereği biraz kendimi ilerletmek amaçlı cnc kursuna gittim 3-4 ay onu da bitirdik tabi kursa giderken herkesten ses çıkıyordu hele şu kursu bitirde hallederiz aldırırız fakat ben biliyorum ki boş teneke sesi ondan sonra cv atmadığım yer kalmadı allah...
  11. S

Klimamı telefonuma bağlayamıyorum

Dostlar merhaba yeni klima aldım fakat wifi bağlanınca yanında ! işareti çıkıyor yani çok videosu da yok bazıları 2.4 ghz yapılmasıın söylüyor yapıyorsak da nasıl yapabiliriz 2.4ghz yapmayı
  12. S

Kulaklık önerisi yaparsanız sevinirim

sen önersen yeter dost
  13. S

Kulaklık önerisi yaparsanız sevinirim

Arkadaşlar merhaba kardeşime karne hediyesi alıcaktım ucuz bir kulaklık göndermiş bu tarz kulaklığın kalitelisi hangi marka veya fiyat aralığı yada karne kampanyası yapan sitelerde bu tarz kulaklıklar var mıdır
  14. S

Bilgisayarım galiba öldü

Format mı atayım ne diyorsun reis bu duruma
  15. S

Bilgisayarım galiba öldü

Dostlar merhaba bu konuyu açmadan yarım saat önce gayet iyi bir şekilde oyun oynuyordum sonrasında oyunum donmaya başladı biraz grafiklerini düşürüp pc res attım sonrasında ekra açılır açılmaz donuyor ne yapacağımı bilemedim ve cpu %100 de gpu ise 2 de arama çubuğu da açılmıyor
Geri