GIBIRNet kullanıcısıyım ve dün geceden beri internetim aşırı yavaşladı ne yaptıysam da düzelmedi. Modem sıfırlama kabloları değiştirme direkt sinyal kablosunda modemi bağlama gibi gibi. Destek kaydı oluşturduğumda ise gelen cevapta bizlik bir durum yok isterseniz Telekom ekibine bildirelim 300TL...
o anın stresiyle öyle yazdım ve bana yeşil yandığından eminim yanımda kardeşim vardı onada söyledim bir gözün ışıkta olsun diye o yeşil yandı dediğinde kendim tekrar kontrol edip çıkış yaptım sonra olan oldu işte
Ada etrafında u dönüşü yapıp kırmızı ışıkta durdum. Yeşil yanınca hareket etmeye başladım ancak sağ tarafımdaki yoldan gelen araç sağ ön kapıdan bana çarptı. Sürücü kırmızı ışıkta geçmediğini sarı ışıkta geçtiğini iddia ediyor ve tutanağa da öyle yazıldı. Bu durumda kusur kimde oluyor?
RAZER DEATHADDER V2 PRO fare kullanıyorum wraith esportsda birkaç ay önce uyumlu skatez vardı ancak şu anda stokta yok bu mouse skatezi ile uyumlu başka bir mouse var mı acaba?
iPhone 12 ve üstü modeller için şöyle bir yöntem var;
Hiçbir hat takılı olmayan iPhone telefonlarda telefon her zaman 1. IMEI numarasını seçiyor bende bu 1. IMEI numarasına geçici bir esim tarattım ve 1. IMEI numarası doldu sonradan hattımı taktım ve 2. IMEI numarasıda böylelikle fiziksel...
Ryzen 5 3500X işlemci var ve MSI Afterburner indirdim.
Minecraft'ta bile 90 dereceyi görüyordu ve kapatıp termal macununu değiştirdim, 80 dereceye düştü.
Ondan sonra da BIOS'tan 3.9'a sabitledim frekansını ve 70 dereceyi geçmiyor ancak hep 3.7 3.9 arası çalışıyor.
Sıkıntı olur mu ve bu işlemciye...
Win11 de Valorant TPM açık değilse o hatayı veriyor eğer ki ayarlardan da açamıyor ya da göremiyorsan Windows 10a geçmen gerek yoksa açılmıyor oyun hiçbir şekilde.
samsungun kendi şarj kablosuyola yapıyorum kendi kablosuyla da denedim kırmızı ışık titrek yanıyor bazende yanıp sönüyor internette kabloların lehimi kopmuş olabilir deniyo
5 ay önce JBL kulaklık almıştım şarj sorunu oldu bir anda %30 kadar şarjı düşüyor %60 dan %30'a kadar gibi garantiye göndercem ama nasıl bilmiyorum. Aldığım yere götürmem gereklimi yoksa kendimmi kargoya vermem lazım. Bazı sitelerde aldığım yere götürdüm o gönderdi diyenler var