S

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında Referanslar İkinci El Konuları

• S
      Sameta16, Kasa-PSU kategorisinde Yardım Vento12AL kasa kullanan var mı ? başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar merhaba , Vento12AL model kasa kullanıyorum ve ön tarafı çok fazla toz topladı. Ön panelindeki alüminyum kısımdan dolayı tam anlamıyla...
      • 1744726591001.png
    • S
      Sameta16, 7500F Sıcaklık normal mi ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Macunu ince bir tabaka sürdüm hocam hatta fazla olmasın diye parça yardımıyla bastırdım 4 bir tarafa yayılması için fazlalık bastırmakta kullandığım parça...
    • S
      Hocam bir değişiklik yapmadım fakat cs ye girip yaklaşık 2 3 saat boyunca oynadım ara sıra alt tab atıp sıcaklıkları kontrol ettiğimde 64-72 derece arasında...
    • S
      Hocam sizinle aynı testi yapıyım dedim daha fazla ısındı , termal macun kalitesizdir diye eski macunu temizledim ve attığınız videodaki gibi uygulayıp...
      • Ekran görüntüsü 2025-04-14 192743.png
    • S
      Öncelikle cevap veren herkese teşekkürler. Termal macunu stres testinden önce sürmüştüm. + olarak kasam Vento12AL modeli Ekstra bilgi olarak da anakartım...
    • S
      Öneriniz için teşekkür ederim hocam,fakat şuanda kule tipi değiştirebilecek bir bütçeye sahip değilim. Olursam değerlendireceğim.
    • S
      Aynı işlemciye sahibim 2 saat Cs2 oynadıktan sonra 55 derece görüyorum :) Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm Bu arkadaşı aşırı...
    • S
      Cinebench ve Prime95 ile yapmıştım hocam ikisinde de yaklaşık aynı derecelere ulaştı. Referans olabilirseniz sevinirim
    • S
      Sameta16, İşlemci kategorisinde 7500F Sıcaklık normal mi ? başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar merhaba 7500F işlemcim var. Geçenlerde Stres testi yaptım. 10 dakikalık bir test sonucunda işlemci sıcaklığım max. 92 dereceyi gördü. Boştayken...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,083,287
Üyeler
172,212
Son üye