Selam sistemim Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz 2.94 GHz - 4Gb ram - 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci - Nvıdıa Geforce 9500Gt pek güzel olmasada fikire ihtiyacım var bu sisteme en uygun Windows hangisidir ? Oyun performansı için olursa daha güzel olur
bildiğim kadarıyla dosyaları kopyalıyormuş ben bunu yaparsam benim kendi dosyalarım silinmez mi?
1655479039
tamam deniyeceğim
1655479079
denicem uygulamayı
Musallat diye bir virüs varmış söylenenlere göre görev yöneticisi ve kayıt defterini engelliyomuş ama ben virüsü farkettiğim anda başlangıçtan devre dışı bıraktım ama hala başlangıçta ne yapabilirim?
yağlı yemeklerde aldığın kaloriyi basketbolda hemen yakamazsın saatlerce oynaman lazım ve basketbol kilo aldırmaz kendimden biliyorum 1 hafta hergün 4-5 saat basketbol oynadım yağlı yemek yemedim 4 kilo verdim
Merhaba internetimiz Türk Telekom komşumuzdan modem aracılığıyla alıyoruz ama bilgisayarımda youtubeye girmekten başka bir şey yapmıyor ve siteleri bile açmıyor çpğu site trendyol meb hepsiburada gibi benim için önemli siteleri açmıyor lütfen yardımcı olun
Merhaba internetimiz Türk Telekom komşumuzdan modem aracılığıyla alıyoruz ama bilgisayarımda youtubeye girmekten başka bir şey yapmıyor ve siteleri bile açmıyor çpğu site trendyol meb hepsiburada gibi benim için önemli siteleri açmıyor lütfen yardımcı olun