O konuda haklısınız ancak adamın hdd'den daha yavaş demesi kullanılamayacak kadar kötü olduklarını gösteriyor, ben yinede olumlu yorumlara aldanıp aldım ve...
Bende youtube'ta birkaç adet olumsuz şey gördüm, video'yu yapan insanlara sordum, bu ürün gerçekten alınmaz mı diye bana bie tanesi ürünün hdd'den bile...
Arkadaşlar, ben bu ssd siparişimi iptal etmiştim ancak tekrardan sipariş verdim. Youtube'ta bazı videolarını altına ssd hakkında soru sorduğumda bana çok...
githubdan bi kaç sdk buldum eğer çalıştırabilirsem Klavye Elime ulaşınca kendim Custom Bir Driver Yazmayı düşünüyorum başarılı olursam forumda paylaşırım
X3 için mcu'su doğru konumlandırılmamış ara sıra kasma yaşatabilir diyen birisi vardı grupta, x11 ve r1'in ise sensörü o kadar da iyi değil bence m800 pro...
Yo alınabilecek en giriş seviye klavye. 600e aldık forumca bunu. Aula varken bakmaya gerek yok.
1731559706
Geldi yine gta vice city helikopter görevi tayfa :d
Attackshark R1 temu üzerinden bulabilirsiniz, biraz daha bütçesi varsa yada indirim kuponu vs, alması gereken attackshark x3 modeli var
1731427320
Uygun...