sangeyasha isimli üyenin son içerikleri

1. S

🔥İndirim SAPPHIRE VATAN GECE İNDİRİMLERİ KAÇIRMA

Tamam bRo "PCB farkı kanka anlasana yhsa"
  2. S

PCB kalite farkı? çok klasik bir cümle hocam. Muhtemelen PCB üzerindeki fazların, bobinlerin, mosfetlerin tam olarak nerde ne işe yaradığını, hangi bileşenin nereye güç sağladığını, hangisinden akım geçip hangisinin besleme yaptığını bilmiyorsunuzdur o halde PCB nin laf olsun diye "PCB kalite...
  3. S

9070XT pulse alın geçin nitro+ ile arada performans farkı %1 bile değil, soğutma olarak da inanılmaz farkları yok. Bugün alıcak olsam pulse alırım.
  4. S

Bulunur bulunur merak etme. 31 e Aorus elite aldım.
  5. S

🔥İndirim MSI MAG CORELIQUID I240 WHITE 240 mm Beyaz Sıvı Soğutucusu 2699 tl +40$ steam kodu

20 dolar Steam bakiyesi çok iyiymiş aslında ama hem stoklarla sınırlı diyor yani %100 garantisi yok hem de çok geç veriyorlar diye biliyorum belki 1-2 ayı bulabilir.
  6. S

🔥İndirim R5 7500f + Rx 7800 XT Kalite Parça Hazır sistem 43.000 TL !🔥

7800XT alınmaz bu saatten sonra. Teknoloji fakiri bir GPU, aynı eski kara düzen tofaşlar gibi.
  7. S

🔥İndirim Raijintek cratos lite 850w 3300 tl

0db fan ve yeni nesil ATX standartlarını karşılaması bile başlı başına daha iyi bir seçim olduğu anlamına geliyor. Ben masaüstünde bile 7/24 dönen bir fana sahip PSU ile daha modern teknolojilere sahip bir PSU yu kıyaslamam kusura bakma. İç yapı olarak benzerlerdir muhtemelen ama 500 TL gibi...
  8. S

🔥İndirim Raijintek cratos lite 850w 3300 tl

2800 e koşa koşa delta alanlara geçmiş olsun 500 daha verip bunu almak fersah fersah daha mantıklı bir seçim.
  9. S

❌İndirim Bitti! KOŞ LG 75 İnç QNED 8K TV 17.999 TL

Adam çok iyi bir bilgi vermiş şuna ciddi ciddi uyarı veren mod kimse Allah akıl fikir versin.
  10. S

🔥 Xbox serie S 15.999 TL (Son 1 stok)

Hahahhsjjajsjsj hemen 9070 XT li sistemime format atıp uzaktan TV ye bağlanıcam diye her oyuna desteği bile olmayan linux a geçiyorum tşk. Kafanızın basmadığı şey şu "herkes bu tür angaryalarla uğraşmak istemiyor" adam ağlayıp zırlayan çocuğuna sırf sussun diye şu konsolu alır geçer. Yok 2.elde...
  11. S

🔥 Xbox serie S 15.999 TL (Son 1 stok)

SS i evime sokmam o kadar kötü bir konsol ama siz acayip boş yapmışsınız. 15 liraya kim satıyor native 120 FPS üstü verecek PC yi? 2.elde kıytırık 3060 lara 7-8K çekiyorlar, cpu-mobo-ram-kasa-psu-ssd-monitor-çevre birimleri vs derken 15 liraya bırak 120 FPS i 60 FPS verecek sistem toplayamazsın...
  12. S

❌İndirim Bitti! Honor 400 256 GB 14.199 TL

2.elde kapalı kutu 16 dan gider mi?
  13. S

❌İndirim Bitti! Honor 400 256 GB 14.199 TL

İptal ne alaka yahu daha indirime bile bakmamışsınız, sepet indirimi yapıyor iptal olma ihtimali var diyorsunuz 🤣
Geri