9070xt pulse alınır mı arkadaşlar ne diyorsunuz? bu ay bi ekran kartı çözmek istiyorum. sizce başka fırsatlar beklemeli miyim? aynı şekilde bi 240hz monitör bekliyorum
Bende 9070 xt nitro aldim. Paketinde bekletiyorum belki daha uyguna yada ayni rakamlara daha fazla taksitle bulurum diye ama hiç sanmıyorum. Nitronun 33 un altina inmesi bence imkansiza yakin. İnse de yine vatan yapar sepette %20 falan olur oda 32 falan olur cokta dusmez. Almak isteyenler hem pulse hem nitro icin bence alsin. Her seye zam geliyor kasimdan sonra bu fiyatlara bulmak bence imkansiz olacak
Bende 9070 xt nitro aldim. Paketinde bekletiyorum belki daha uyguna yada ayni rakamlara daha fazla taksitle bulurum diye ama hiç sanmıyorum. Nitronun 33 un altina inmesi bence imkansiza yakin. İnse de yine vatan yapar sepette %20 falan olur oda 32 falan olur cokta dusmez. Almak isteyenler hem pulse hem nitro icin bence alsin. Her seye zam geliyor kasimdan sonra bu fiyatlara bulmak bence imkansiz olacak
Pulse ve nitro arasında kaldım birden 5080 giriş seviyesi 54k olan zotac larada kayıyorum nitro ile arasında 10k var diye kararsızım sizce ne yapmalı arkadaşar
Pulse ve nitro arasında kaldım birden 5080 giriş seviyesi 54k olan zotac larada kayıyorum nitro ile arasında 10k var diye kararsızım sizce ne yapmalı arkadaşar
Tek fark sogutma ve performans degil bro. Pcb kalitesi farkida var arti guc girisi farki. Benim icin bu ikisi diger seylerden daha onemli oldugu icin nitro aldim. Onemsiz olan pulse alabilir. Arada ki fark 3 bin lira bence deger. Satarkende nitroyu daha rahat satarsin
Yanlış bilgi vermeyelim. Fark %1 bile değil diyorsun da buyur bak. Global bi sayfanin testleri. Nitro ile pulse arasındaki performans farki su 3 oyunda bile %5 ile %8 arasinda. Bana sorarsan yine cok bi fark degil ama senin yazdigin gibi “%1 bile degil” gibi bir olay yok.
nitro hem kendinden overcloklu üstüne normal 9070xt lere kıyaskla daha fazla güç tüketimi var ve güç girişi yeni tip atx 3.1 giriş istiyor o yüzden yüzde 1 fark olmaz yanlış bilgi
Ben testlerini izledim 4k da single player ve hikayeli oyunlari cok rahat oynarsin bro. 5070 ti dan asagi kalir performansi yok. Bazi oyunlarda 9070 geciyor bazilarinda 5070 ti. Hatta 5080 ile kiyasladiklari video var. Bazi oyunlarda 5080 %30 daha performansliyken bazi oyunlarda 9070 xt onde. Butun oyunlarin ortalamasinda ise 5080 %10-15 arasi daha performansli cikiyor. Bu fiyata 5080 den %20 daha kotu bir kart bile almak cok iyi bence. Su an net en iyi fp karti 9070 xt bana gore
Tek fark sogutma ve performans degil bro. Pcb kalitesi farkida var arti guc girisi farki. Benim icin bu ikisi diger seylerden daha onemli oldugu icin nitro aldim. Onemsiz olan pulse alabilir. Arada ki fark 3 bin lira bence deger. Satarkende nitroyu daha rahat satarsin
PCB kalite farkı? çok klasik bir cümle hocam. Muhtemelen PCB üzerindeki fazların, bobinlerin, mosfetlerin tam olarak nerde ne işe yaradığını, hangi bileşenin nereye güç sağladığını, hangisinden akım geçip hangisinin besleme yaptığını bilmiyorsunuzdur o halde PCB nin laf olsun diye "PCB kalite farkı" cümlesi dışında size ne faydası var? 14+2 faz kart uçup kaçıyor 10 yıl çalışıyor da 12+2 faz kart 2 yıla çöp mü oluyor gözünüzü seveyim bildiğiniz temeller üzerinden kartlarınızı övün, size zerre kadar faydası olup olmadığını bile bilmediğiniz şeyleri dile getirmeyin.
O zaman Aorus elite in PCB de nitro+ dan daha iyi ne yapıcaz nitro+ çöp mü diyecez?
Yanlış bilgi vermeyelim. Fark %1 bile değil diyorsun da buyur bak. Global bi sayfanin testleri. Nitro ile pulse arasındaki performans farki su 3 oyunda bile %5 ile %8 arasinda. Bana sorarsan yine cok bi fark degil ama senin yazdigin gibi “%1 bile degil” gibi bir olay yok.
Nitro+ dediğin kart fabrika çıkışı dibine kadar OC lu, neredeyse limitlerinde PL bile artırsan kart düzgün OC yemez frekans artar, güç tüketimi 370W ları görür ama oyunlarda bir artış göremezsin çünkü stok halde bile boost frekansı 3100-3150mhz civarı gezer pulse dediğin kart ise base clock da piyasanın en düşüğü 2500mhz, oyunlarda da 2850-2900mhz zar zor görür ama PL bile artırmadan ufak 1-2 dokunuşla frekansı nitro+ seviyesine yada yakınlarına çıkarırsın fark burada işte o yüzden arada %1 bile fark yok diyorum.
9070 XT Nitro+ yerine 3K daha verip XFX Mercury almak mantıklı mı? Araştırdımda fan ses seviyeleriyle ilgili net bir bilgi bulamadım. Ama öğrendiğim şey XFX Mercury'den daha iyi bir 9070 XT yok. Hem görsel hem de performans. Girdiği listelerin hep en başında gördüm.
XFX MERCURY RADEON RX 9070 XT MAGNETIC AIR OC 16GB RGB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da