Sasua42 isimli üyenin son içerikleri

1. S

VA Panel monitör neden alınmaz?

Artık ips değil OLED.
  2. S

2k Oled'mi 4k İps'mi Daha Mantıklı?

Samsung G8 qd-OLED en iyi oyun monitörlerinden. Gerçek hdr,derin siyah, ips den kaliteli renkler vs... 4k çoğu monitör yanına yaklaşamaz.
  3. S

Yardım Rdr2 yükleme ekraninda oyundan atiyor

Dosyaları doğrular mısın.
  4. S

Çözüldü✓ 32 inch 2k monitorde 1080 bulanikligi

Rtx 3060 2k için güçsüz kart.
  5. S

Kelime

Garanti işi uzatır. 14 günlük iade hakkınızı kullanın ölü piksel den yürümeyin derim.
  6. S

Kelime

Dostum. Kanun açık bu konuda. Tek ölü piksel bile ayıplı ürün sayılır. Mesafeli satış sözleşmesinde ilk 14 gün iade hakkınız mevcut ayrıca. Kullanmış olsanız dahi.
  7. S

kaliteli macun öneriniz nelerdir

İyi cesaret hocam :)
  8. S

Sıvı metal ile mi değiştirdin? Klasik katı termal macun ile mi?
  9. S

Sıvı metal macunları kullanmayı bilmiyor isen sistemi yakarsın uzak dur. Thermal grizzly kryonaut çok kalitelidir.
  10. S

1060 3gb almalı mıyım

3gb VRAM ile o upgradei hissetmeye çeksin.
  11. S

R7 5800x3D sıcaklığı ayarlayacak şekilde undervolt nasıl yapabilirim?

DonanımHaber'de konusu vardı nasıl yapıldığına dair. Ryzen 5000 ana konusuna bak istersen.
  12. S

Yardım vatandan alınan monitor iadesi

Mağazadan aldıysan iade hakkınız yok. Mağazada açıp denemeniz lazımdı. Online alışveriş ise iade hakkınız var.
  13. S

İncehesap kutusu açık ve yırtık ürün gönderdi ve iadeyi kabul etmiyor

Hocam kanunlar gereği iade ürün alıp satabilirler. Sizi rahatsız etmiyor ise sorun yoktur.
  14. S

İncehesap kutusu açık ve yırtık ürün gönderdi ve iadeyi kabul etmiyor

Arkadaşlar son durumu güncelliyorum. Incehesap ürünün kutusuna hasarı ben verdiğimi sandığı için reddetmiş lakin bir not ile tekrardan ürünü iadeye gönderdim. Fotoğraf ve videoları da attım. Iadem gerçekleşti. Incehesaba mağduriyetimi giderdiği için teşekkürler.
  15. S

Yardım 2 ekran kartı arasında kaldım lütfen tavsiye

Valla kardeşim aç bak sahibinden 4.5-5 k ya anca 3050 topluyorum. Hiç sanıyorum şuan temiz kullanılmış bir 3060 ti 6k dan aşağı olsun. Senin dediğin satış istisnaidir değilse sallamasyon kalıyor biraz.
Geri