Savaş AKIN isimli üyenin son içerikleri

1. Savaş AKIN

2. el temiz klavye

Razer ornata chroma 2. el temiz kullanılmış önceliğin razer
  2. Savaş AKIN

2. el temiz klavye

Razer ornata chroma rgb yada corsair k55 rgb
  3. Savaş AKIN

Sahibinden get ile satış yaptım

Yurtiçi ve sürat kargo işaretlediğime eminim fakat mng kargo 'dan emin değilim evime çok yakın olduğu için direkt mng ye gidip yolladım
  4. Savaş AKIN

Sahibinden get ile satış yaptım

Arkadaşlar başlıktada gördüğünüz gibi get ile satış yaptım fakat ürünü sahibinden.com anlaşmalı kargosu (yurtiçi) ile yollamadım mng kargo ile yolladım. Bundan dolayı sisteme "kargolayacaklarım" sekmesine geldiğimde bilgileri göremiyorum. Sonrasında ödeme ile ilgili nasıl bir problem yaşarım...
  5. Savaş AKIN

Steelseries rival 300s orta tuş sorunu

Arkadaşlar orta tuş aşağı yukarı tam tersi fonksiyonda çalışıyor bunun bir çözümü var mı yok sa çöp mü oldu mouse
  6. Savaş AKIN

Klavye bilek desteği alınır

Temiz kullanılmış klavye bilek desteği alınır
  7. Savaş AKIN

Steelseries apex m500 cherry mx red switch 2.el alınır mı yada başka önerileriniz varsa bekliyorum

Dediğiniz gibi ben de sıfır ürün almaktan yanayım fakat steelseries logitech corsair gibi markaların mekanik klavyelerin fiyatları çok yüksek gidip de gamepower yada rampage klavye mi alayım ne yapalım nakit bu kadar
  8. Savaş AKIN

Steelseries apex m500 cherry mx red switch 2.el alınır mı yada başka önerileriniz varsa bekliyorum

Bu segmentte başka 2.el klavye öneriniz var mı acaba
  9. Savaş AKIN

Mekanik klavye lazım bana 2. el temiz kullanılmış bulunursa alınabilir mi yoksa çok mu eski sizin düşünceleriniz nedir merak ettim sadece
  10. Savaş AKIN

Steelseries apex m500 cherry mx red switch 2.el alınır mı yada başka önerileriniz varsa bekliyorum Herkese iyi forumlar
Geri