savas82 isimli üyenin son içerikleri

1. S

Ofis koltuğu 3299 TL

çok büyük bekletin olmasın hocam ama iş görüyor iyi yani bir sorun yaşamadım kaç aydır kullanıyorum. 1739303079
  2. S

🔥İndirim VATAN seçili ürünlerde İNDİRİM! 🔥

İş ahlakı veya etiklikle falan alakası yok hocam. İşin özü şu sen gezip tozarken adam indirimi görüp alıyor sen alamıyorsun diye zoruna gidiyor sonrada gidip adama saldırıyorsun. Burada sen derken seni kast etmiyorum genel bir tabir olarak söyledim. Çünkü insanlar bu şekilde yapiyor maalesef...
  3. S

Hocam çoklu alım yapsanız haklısınız kurumsal hesap açıp vatandan ürün alabilrisiniz. Faturayı kurumsal kestirirsiniz. Ben bir üründen 1 tane alıyorsam bunu gelip ticari diye varsayım üretip iptal etme hakkı üretemez. Zaten THH sonucunda bunu da göreceksiniz. Mesela incehesapdan örnek vereyim...
  4. S

Al buyur paylaştım ara ara aldığım ürünler bunlar adetli bir tane alım yok. En son aldığım ekran kartı da şikayette de belirttim zaten ilk alımda garanti pay sonra ödeme hatası verdi diye sipariş iptal olacak diye başka kartla alım yaptım ve sonra kendim iptal ettim . Yani boş boş konuşma ...
  5. S

Hocam bir üründen 1 tane alıp satıyorsam buna her vatandaş gibi benimde hakkım var sonuçta. Kimisini kullanıp satıyorum bir zaman sonra. Kaldı ki ben burada yazıyorum açık açık söylüyorum da . Sen bugüne kadar bir ürün alıp satmadığını ispatlayabilir misin? ben sanmıyorum ispatlamayamazsın o...
  6. S

Hocam Vatandan savunma istendi şuanda savunmasında benim al-sat yaptığımı kanıtlasınlar ama saçma sapan bu adam bilişim firmasında çalışıyor ve bizden ara ara alışveriş yapıyor diye bana söylediği gibi giderse THH onu zaten kabul etmez. Gerçekten böyle bir bilgi elde ediyorsa kanıtlasın ve...
  7. S

Hocam İptal edebildikleri kadar haksızca insanların ürünlerini iptal ettiler ondan emin olabilirsiniz. Benim son 6 ayda aldığım vatandan tek ürün 2 tane razer kitsune hitbox ve 1 tane hazır sistem oldu. Hazır sistemi bir yakınıma aldık kullanıyor zaten. Kitsune de şuanda işyerimde duruyor 1...
  8. S

Hocam ürünü al sat için aldığımı nereden çıkarıyorsunuz peki ? nasıl böyle bir ön yargı var. Al-sat için alacak olsam başka başka hesaplarla bir sürü alırdım kar etme amaçlı alabilirdim. Ben bu ürünü 1 adet sadece işyerinde kullanacağım bilgisayar için fiyatı uygun görünce almak istedim. Sonuç...
  9. S

Neden ağlayım ya ben bilgilendirip insanları haklarını arasınlar diye yazıyorum başka bir sebebi yok. Ben zaten THH ye başvurdum sonucunda bu ürünü alacağım öyle yada böyle. Kendim söylüyorum evet indirimle ürün gelince alıyorum bir kısmını kendim kullanıyorum ve sattığım ürünlerde oluyor bunda...
  10. S

Paylaştım özelden. 1739258374 Hocam 1 den fazla alanların iptal edilmesine kimsenin bir şey dediği yok ama 1 tane bile alsanız saçma sapan nedenler üretip iptal ediyorlar. Bana bilişim firmasından çalışıyorum diye iptal ettiler. Önceki siparişlerimde de 1 kere razerin kampanyası vardı 2 tane...
  11. S

Özelden paylaştım hocam.
  12. S

Benimde iptal oldu hocam. Bana verdikleri cevap. Adamlar benim çalıştığım işyerini öğrenip bilişim firmasında çalışanım. Siz ticari alım yapmışsınız deyip iptal ettiler. Çok şaşırdım adam çalıştığım firmanın adına kadar fotoğraf attı adresiyle beraber google'den arama yapmışlar :D adama diyorum...
  13. S

❌İndirim Bitti! Sapphire Pulse RX 7900 XTX 24 GB 38.499 TL

Haklısınız hocam 7800xt pulse almıştım. iade edene kadar bir ton kavga ettim zor bela aldılar para iadesi. Kartı sadece takıp deneyip cw çok fazla görünce iade etmek istedim diye. Hijyenden tut ne bahaneler ürettiler. Alacak kişiler alırken bunları dikkate alarak alın derim yoksa çok uğraşır ve...
  14. S

Ryzen 5 7600 7700xt sistem Monitör dahil 24k

fatura kesildikten sonra ürünün 7600 olmadığını görünce açmadan iade edebilirsiniz.Hiç bir sorun olacağını sanmam ama zaten idefix üzerinde iptal gelmiş siparişe. Zaten gönderileceğini düşünmüyordum sadece şansımı denedim. THH falan uğraşılsa belki kazanılır ama 3-5 ay beklemeye değmez.
  15. S

🔥İndirim BİOSTAR B650MP-E PRO 3499 TL AMAZON PRİME

Bonusflaş uygulamasının amazon kampanyası ile 300 TL bonus alınabiliyor. 3199 a gelmiş oluyor.
Geri