JRPG denemek istiyorsan çok güzel bir alternatif, Gerçek zamanlı ve sıra tabanlı sistemin birleştiği bir tarzı var. Remake belirli yerlerde sorunlu olsa da Rebirth baya iyi. Optimizasyonu özürlüydü, 5060 Ti'lı pc'de 1080P (2k monitörüm yoktu o sıralar) 60-70 arası alıyordum. Ayar değiştirsem...
"Sekiro " (Tüm başarımları kazan) fakat bir başarım bütün yetenekleri açmanı istiyor onun içinde grind yapıyorsun, sürekli ng+ yapıyorsan sorun değil ama benim gibi başarımları yapayım sonra diğer oyunlara geçeyim kafasındaysan delirtiyor. Hem PC hem Playstation'da fullemiş biri olarak söylüyorum.
Sekiro benim ilk souls deneyimimdi ona rağmen aşırı zorlamamıştı. Hile ile oyhnamayı düşünüyorsan bir anlamı yok onun dışında her türlü oynanır. Parry mekaniği muazzam zaten, Souls oyunlarındaki en zor değil ama en havalı final bossu bu oyunda.
Unloaded kullandığın iss'ye göre değişiyor, Türk Telekom kullanırken 50-60 arası çıkarken Türknette 20-30'a kadar düştü. Onun dışında Unloaded Ping'e o kadar darbe vurmaz. Trafik Sınırlandırma için ne kullanıyorsunuz?
ilk sayfadaki gönderiyi paylaşan arkadaş'In linkine tıklayın ordan işlemcilere bakabilirsin, onun dışında çıkarılan tüm ekran kartlarında geçerli sanırım.