ilk sayfadaki gönderiyi paylaşan arkadaş'In linkine tıklayın ordan işlemcilere bakabilirsin, onun dışında çıkarılan tüm ekran kartlarında geçerli sanırım.
Hall effect yeni bir tetik türü olduğundan yeni yeni piyasaya çıkmaya başladı. Dualsense'in veya Xbox 9. neslin böyle bir özelliği yok hatta benim 9. nesil Xbox kolum drift yapıyordu. Xbox'ın güzel yanı şu böyle durumlarda sıfırıyla değiştiriyorlar. onun dışında bütçeni belirtirsen önerebilirim.
Dualsense desteği çok gelişti, neredeyse her oyuna getirmeye başladılar. Sadece destek değil aynı zamanda arayüzü de ona göre değiştiriyorlar. uzun ömürlü bir şey istiyorsanız hall effectli gamepadleri öneririm.
intel arc ekran kartlarına sahip olanlar perakandecisinden ana anahtar isteyip şansını deneyebilir. 3 gün bekledim ve kodu aldım. 31 ekim'e kadar şansınız var.
Yıllardır tür farketmeksizin gamepadle oynarım. Xbox 8. ve 9. nesil kullandım. PS5'imin olduğu zamanlar dualsense'İ denedim şu anda GameSir Supernova kullanıyorum. Makro tuşlarıyla fonksiyonlarıyla aşırı iyi bir gamepad ve oyun oynarken deneyimimi çok arttırıyor. 5-6 senedir Baldur's gate 3...
Hall Effecte sahip olan bir gamepad arayışına giriştim. Gamesir'ün çok fazla önerildiğini gördüm. GameSir Nova 2 Lite'ın arka Trigger tuşlarını ayarlayabiliyor olmamız ve hall effectli olması ilgimi çekti. Alanlar varsa ve yardımcı olursa sevinirim.