Fiberde iyilerdir muhtemelen bende de keenetic modem var 1 ay önce aldım diyorlar ki modeminiz arızalı modem değişecek 3k para vermişim modeme arızalı diyip...
İçinden alıyorlarsa bilemem tabii ki hocam da aboneliğin artık bana geçmesi gerek, abim başka bir yerde bazı sorunlarda o ilgilenmek zorunda en azından benim...
Sordum hocam ama ödemeyeceksiniz dedi. Türk Telekom bayisine gidip sormuştum
1767351725
Tamamdır teşekkürler hocam yani aynı adreste 2 ayrı abonelik...
Türknet aboneliği iptal etme durumunda kaç gün içinde kapanıyor ortalama? 24 saat içinde fatura durduruluyor ve 5 gün içerisinde iptal olacaktır dediler de...
zamanında ortak noktaya yapılmış her yeri beslesin diye sonra öylece kalmış işte şimdide düzeltmiyorlar port değiştirin diyorum tt türknete atıyo, türknet...
bende direkten gelen kablo klemens + cat6 bağlantısı ile direkt modeme geliyor ama bakır hat çok berbat. iç tesisat ve modemde sorun yok ama ne yapıyorlar...
Türknet kendi altyapısı değilse pek yardımcı olamıyor malesef. Ülkenin en büyük problemlerinden biri şu b*ktan internet altyapısı, dangalağın biri zamanında...
şu an snr 12deyim deneyeyim hocam. benim kopma sorunum yok aslında şu aralar sadece hız çok düşük.
maalesef saha dolabına 500m uzaklıktayım. yeni port...
şu an snr değerim 8. normalde 35/8 vermeleri gerekiyor ama gerekiyor işte.. Ben alıştım artık hatta bu modenden önce zyxel vardı bakın abartmıyorum 7-8 saat...
Hocam bu tarz sorunlar bende de var halen de devam ediyor. (4-5 ay öncesine kadar 50mbps kullanıyordum 2 yıldır bu hızdaydı TT'de bi gün geldiler hat...
https://ty.gl/p9s03af74wufv İki adet seçerseniz 100 tl kupon tanımlanıyor. (trendyol plus varsa)
fiyatı şuan gayet iyi almayı düşünenler varsa malzeme...