Beyler derslerim için laptop alıcağım fakat 2 tane c# dersim bulunmakta. Windows form App falan yazarken mac kullanmak sıkıntı yaratır mı?
Çoğu developer Mac kullanıyor fakat ilerde bana c# ve ya alaklı bir şey geliştirirken bana sorun çıkarmasını istemiyorum.(Ayrıca windows kurmak vs) Mac’e...
Beyler r5 5600 işlemcim var ve sıvı soğutma'yı gereksiz buluyorum bu yüzden kule tipi soğutma bakıyorum önerilerinize ihtiyacım var ve ayrıca malesef kasamın 1 fanı kısa devre yaptığı için devre dışı bıraktım birde fan setine ihtiyacım var. benim bakıp almayı düşündüklerimin linkini bırakıyorum...
dostum ea help in sitesinde online supporta bağlanmaya çalışıp kod gelmediğini söyle sana ekstra bir email daha kaydeticekler kod oraya gelicek ama online supporta ulaşmak biraz sıkıntı sakın spama düşme.
2 gündür e postama doğrulama kodu gelmiyor her şeyi denedim. Bir türlü alamıyorum kodu. EA Help bana e posta attırıyor durumla ilgili ulan zaten e posta alamıyorum niye cevabını e postadan atıyorsunuz.
Online desteğe hiç bir türlü erişim sağlanamıyor gerçekten çıldırmak üzereyim 30 milyon...
İnternette baktığım kadarıyla arka taraftaki yazıların bir çok çeşidi var nerden alındığına göre vs değişiyormuş. Sadece bende bir iki logunun yeri değişik. Bir bakarsan çok sevinirim.
Trendyoldan dualsense aldım.(Direk trendyolun kendisi marketPlaceden) Ürün ithalatçı garantili olduğunu biliyorum. Kutu açılmıştı ve kontrol edilmiş bandrolü vardı üstünde. CFC-İd falan var . Triger ve vibrition falan da var ama hala emin olamadım.
İtopyadan almış olduğum sistemde powerboost kasa vardı o zaman değiştirememiştim. Sistemi daha kullanmaya başlayalı 5 gün olmuştu dün en üst fan ve kontrolcü kısa devre yaptı. İnternetten araştırdığımda bu markanın bütün kasalarında fanların kronik olduğunu gördüm gerçekten dünyanın en rezil...