schwarzenegger isimli üyenin son içerikleri

1. schwarzenegger

Çözüldü✓ Visual c++ 2019 hata veriyor kurarken

bir şeyler denedim ve çözdüm
  2. schwarzenegger

onlar kurulu olduğu halde hata veriyor bir çok şey denedim ama olmadı sadece 2019 ve 2022 de takıldı
  3. schwarzenegger

Visual c++ 2019 hata veriyor kurarken yardımcı olur musunuz yeni aldım pcyi oyun kurarken veriyor.
  4. schwarzenegger

Instagram dm kutusuna girince çökmesi

sorunum çözüldü konu kapatılabilir.
  5. schwarzenegger

Instagram dm kutusuna girince çökmesi

konu başlıkda da belirtildiği gibi Instagram da dm kutusuna girince beni uygulamadan atıyor.
  6. schwarzenegger

Çözüldü✓ Intel UHD Graphics 620 driver sorunu

ben başka gün bununla iligi konu açarım
  7. schwarzenegger

2018 sürümündeydi şuan 2024 sürümü gayet iyi ama şöyle bir şey var benim ikinci ekran kartını görmüyor maalesef bi anda gitti o hatta hata kodu 43 mesajı var bir ara bakmıştım denemiştim bir şeyler ama düzelmemişti onunla ilgili bir bilgin varsa yazarsan sevinirim
  8. schwarzenegger

üretici derken laptopu kast ettiniz değil mi hocam 1746688855 laptopun üreticisi mesela lenovo ideapad var
  9. schwarzenegger

Merhabalar, laptopumda uhd graphics 620 var driverını güncellerken hata alıyorum hatta en son sürümünde pc mavi ekran veriyor tekrar açıldığında eski sürümlerine dönüyor. Bende en son sürümündense 2022 driverını kurayım dedim onda da fotoğraftaki hatayı veriyor. Aslında DDU ile silip yüklemeye...
  10. schwarzenegger

Telefonda YouTube izlerken ekran kararıyor

aç kapat sorunu çözdü konu kapanabilir.
  11. schwarzenegger

ekran zaman aşımını kapatırım da video izlerken uyuya kalabiliyorum sabah kalktığımda telefon alev alev olur. şimdi telefonun aç kapat yaptım bakalım tekrar olacak mı eyv cevap için
  12. schwarzenegger

redmi 9t yazmayı unutmuşum pardon.
  13. schwarzenegger

merhabalar konu başlıkda da yazdığı gibiç hiç böyle bir şey yoktu şimdi izlerken olmaya başladı yt de video izliyorum sanki beni ana ekranda sanıyor uyku moduna girmeden önce gelen siyah kararma geliyor ne yapabilirim. elimde bir video mevcut onu da paylaşıcam.
  14. schwarzenegger

4060 mı 3060 yada 3060 TI mı alınmalı sizce

Merhabalar, 4060 mı 3060 yada 3060 TI mı alınmalı sizce ? nedeniyle belirtirseniz güzel olur.
  15. schwarzenegger

Hikayeli FBI temalı oyunlar (Call Of Duty MW tarzı)

evet biliyorum oyun güzel ama PC kaldırır mı bilmiyorum 1738502337 Hitman absolution oynadım çok güzeldi diğer yazdığın oyuna da bakıcam teşekkürler
Geri