Hocam siz aslinda yeni aldiniz suan alanlarda kargo 26 kasim gösteriyor dedigim gibi ben aldim 5.52 de direk kaldirildi ilandan stok bitti diye galiba 7.30...
Bu konuyu da kitliyorum zaten yakında izlersiniz. Anakart yanma problemleri ile her yerde konuşulan LOQ serisini de önermemi bekleyene Allah'tan akıl fikir...
Hocam değerler cok iyi benimki yarin gelecek driverlari nasil hallettiniz ve ben ilk defa aliyorum yapmam gerekenler neler lütfen bana yardımcı olurmusunuz...
Kıvırma, sen bunu yazdın yanına bir ton yalan şey yazdın. LOQ için de anakart yanma muhabbeti var satın alan yok fiyat düştükçe düşüyor. Sen neye eminsin de...
Deputy p 60 alcaktim almadim gerçekten kötü bir modeldi lenovo alcaktim loq onuda almadim tamam legion lenovanin mükemmel bir modeli arkadaşım var kullanan...
Aynen o kadar, ben bu cihazı 50K iken paylaştım mı? yok 40K'lara düşünce paylaştım değil mi?
Bir marka "rakipleri" 50K'larda gezerken yüksek karlı iken...
Vallaha fırsat gitti bütçem 40 k idi bütçeye 4 k daha koydum suan mahcup durumdayım keske 41 e alabilseydim valla ama neyse sağlık olsun hocam driverlarin...