SDEN isimli üyenin son içerikleri

1. SDEN

Ramtek Telekom Geçilir mi

türknet mi kullanıyorlar o zaman ikisini alt yapısı bir tık ortak gibi mi oluyor mantığını hiç araştırmadığımdan bilmiyorum
  2. SDEN

Denemek bana da cazip geliyor. Oturduğum siteden firmanın altyapısının kurulumunun yapıldığına dair duyuru yapıldı. Firma çalışanlarını fiber kablo çekerken vs. gördüm ama işim internetle alakalı olduğu için sorun yaşayacağım bir firmaya geçmek istemiyorum. Evim de 7/24 çalışan ufak bir sunucu...
  3. SDEN

Selamlar, Bizim binaya geçenlerde Ramtek Telekom fiber altyapı getirdi, kutuları falan taktılar. Tam ondan önce binada TurkNet altyapısı da aktif olmuştu. Ben de Ramtek'i daha duymadığımdan gittim 1 Haziran'da TurkNet'e başvurdum. Ama 20 gün geçti, sözde kuruluma gelecekler. Aha bu da bana...
  4. SDEN

Asus Tuf Gaming A15 Isınma Problemi

anladım hocam başka markalara bakacağım 1738341571 macunu yaydım temas sorunu olduğunu sanmıyorum ama başka markalar ile deneyeceğim teşekkür ederim
  5. SDEN

Asus Tuf Gaming A15 Isınma Problemi

Laptobumun bakımlarını yapalı 1 ay anca olmuştur. Fakat masaüstünde her hangi bir program açık değilken 80 ile 90 derecelerde geziyor. Fan hızınından dolayı olacağını düşünüp hızı maksimuma aldım fakat onda da benzer sonuçlar ortaya çıktı. Ayrıca bilgisayarın altında soğutucu stand var. Altından...
  6. SDEN

Mönitörlerde Kararsız Kaldım

https://www.hepsiburada.com/monster-aryond-a24-v1-1-24-144-hz-1-ms-hoparlorlu-full-hd-fast-ips-oyuncu-monitoru-pm-HBC00004CD0KI Bence bu da olabilir
  7. SDEN

Domainden virüs bulaşıyor

Format at Kesin çözüm :)
  8. SDEN

Bu iki laptoptan hangisini almak mantıklı ?

Alttaki iki laptop arasında kaldım. Hangisini almak uzun vadede daha iyi olur. Asus ddr5 4800 mhz rame sahip ekran kartı 140watt Acer ddr4 3200 mhz rame sahip ekran kartı 100watt...
Geri