sdyy. isimli üyenin son içerikleri

1. S

Ryzen 5 7500F sistemde RAM OC ayarları nasıl olmalı?

ramde sorun olabilri mi
  2. S

Geniş ve hava akışı güzel Kasa seçimi

ssssss
  3. S

Hata entegresi yanmış anakart kullanılır mı?

entegreyi yaktigindan nasil emin? niye tamir ettirip satmak veya kullanmak istemedi? tahminimce anakartı servise gondermistir servisin cikarttigi fiyat cok gelmistir
  4. S

4060 FURMARK DEĞERLERİ NORMAL Mİ

biostan ekran kartı ayarı. ekran kartının performansını biraz arttırıyor genelde yeni nesil anakartlarda otomatik açık oluyor
  5. S

Bu psu’nun ederi nedir?

Boşta olduğu için ilana koyayim dedim arayan soran olmadı yazdigim fiyat iyi mi? https://shbd.io/s/HFyZ6kOc
  6. S

4060 FURMARK DEĞERLERİ NORMAL Mİ

re-size bar ve above 4g açık mı
  7. S

Yardım 7000TL Monitör Önerisi

bende 27’’ olani var ghostingi neredeyse yok. ghosting sorunu sadece g3te var
  8. S

Hyperx Cloud 3 ses sorunu

dts aktif etmeyi dene olmazsa buyuk ihtimalle sorunlu. bende de vardi sorunluydu iade ettim.
  9. S

Hangi kasa psu alınır?

c750 veya msi bak derim veya max psu için bütçeni söylersen yardimci olabilirim
  10. S

Hangi kasa psu alınır?

Gigabyte saatli bomba değil miydi
  11. S

Hyperx Cloud 3 ses sorunu

dts aktif mi
  12. S

Yardım 1700 TL'ye Hyperx Cloud 2 alınır mı? ?

alınmaz, cloud core kablolu al zaman zaman 1800e dusuyor fiyati, su an 2200. cloud 2 ile tek farklı 7.1 dongle’ı yok dts uzerinden 7.1 ses var.
  13. S

Kablo takılı fakat internete bağlanmıyor ?

driver kurman gerekiyor anakartinin marka modeli nedir
  14. S

Kasa mı almalıyım yoksa fanmı

Hayatimda ilk defa msi anakarta şans vermek isteyip b650m gaming plus wifi almıştım ve farkli markalarin A serisi anakartlarında bile olan standart , sessiz gibi fan modları msi’ın biosunda yoktu. sadece elle 4 kademeli ayar yapilabiliyordu ve nasil ayar yaparsam yapayim fanlar uçak motoru...
  15. S

Sıfır sistem sinyal yok hatası alıyorum

gitmeden önce gidecegin şubeyi arayip sorabilirsin
Geri