Type c dongle i değil diğerini kullanin. Önce 3.0 da deneyin düzelmezse 3.2 ye de deneyin. Yine düzelmezse varsa mouse/klavye dongle inizdsn uzak bir girişe takın ve o şekilde deneyinses'de bozulma oluyor böyle parazit gibi nasıl düzeltirim bu sorunu
dts aktif mises'de bozulma oluyor böyle parazit gibi nasıl düzeltirim bu sorunu
hayırdts aktif mi
anakarta takılı hiç yapmamıştım son 5 gündür falan böyle kasanın üzerine takıyım o zaman ama dönüştürücü lazımType c dongle i değil diğerini kullanin. Önce 3.0 da deneyin düzelmezse 3.2 ye de deneyin. Yine düzelmezse varsa mouse/klavye dongle inizdsn uzak bir girişe takın ve o şekilde deneyin
dts aktif etmeyi dene olmazsa buyuk ihtimalle sorunlu. bende de vardi sorunluydu iade ettim.hayır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
anakarta takılı hiç yapmamıştım son 5 gündür falan böyle kasanın üzerine takıyım o zaman ama dönüştürücü lazım
Büyük ihtimal sorunluses'de bozulma oluyor böyle parazit gibi nasıl düzeltirim bu sorunu
Hangi anlarda parazitli ses geliyor? Oyunlarda sesin yükseldiği anlarda vs mi. Yoksa kulaklığı kullandığın süre boyunca kesintisiz olarak mı?hayır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
anakarta takılı hiç yapmamıştım son 5 gündür falan böyle kasanın üzerine takıyım o zaman ama dönüştürücü lazım
sürekli olmuyor ama çok'da az olmuyor dizi film izlerken oluyor ve kendi kendine bağllantı kopuyor 1-2 gündürHangi anlarda parazitli ses geliyor? Oyunlarda sesin yükseldiği anlarda vs mi. Yoksa kulaklığı kullandığın süre boyunca kesintisiz olarak mı?