yaşlarınızı bilmiyorum da ilişkiyi eve bir an önce atmak niyetiyle yapmadık biz. Ayrıca böyle bir talebimiz olduğunda otel olur tatil olur başka yer olur...
yok dostum ben pişmanım o verdiğim karardan önüne biri çıksa da fırsat vericek biri değil hani ben yaparım o yapmaz sadece gerçekten zaman mı istiyor yoksa...
arkadaşlar merhaba ben direkt özet geçiyim. Çok zorlu günlerden geçtim aile baskısı maddi dertler işsizlik vs ilk kez bir erkek olarak bu kadar depresyona...
Direkt konuyu şöyle anlatayım İstanbul mall of un ordan yolcu veriyor (yolcu başı 4k) edirne istikametinde otoban kenarına bırakıyorsunuz. Örneğin 4 kişilik...
Merhaba arkadaşlar. son zamanlarda papara hesabını kiralayan var mıdır çok riskli olduğunun farkındayım yapmayı da düşünmüyorum fakat görüşlerinizi merak...
Arkadaşlar selam bilgisayar piyasasına hiç hakim değilim yardımcı olursanız sevinirim. Bir arkadaştan pc alıcam, yanında motospeed ck62 klavye ve razer...
merhaba arkadaşlar, en sol şeritten ilerlerken polis sanki bilerek beni çeviriyormuş gibi beni çekmeye çalıştı trafikte akıyordu duramadım arkadan ıslık da...