Sattılar kankam hem forumda hem şikayetvar üzerinde msi mag 256F monitör için konular var. Tedariğimiz olmadığı için gönderemiyoruz diyorlar. Ocağın 18 inden beri bekliyorum.
Dostum ben monitörden ziyade satıcısından bahsedicem, itopyadan almanı kesinlikle önermem, ellerinde olmayan ürünü satıyolar yetmiyo müşteri temsilcisi bildiğin saygısız... Fazla para ver kurumsal yerden al kafan rahat olur.
Hocam inat ettim en son kavga durumuna geldim neredeyse, "üst bir monitör seçip para üstünü ödeyerek alabilirsin ya da şubatın 3.haftasına kadar bekle" dedi ama onu da yapmıcam. İnat ettim beklicem. Sürekli rahatsız edicem. Tedariği olmayan ürünü satışta tutuyo hemde 1 ayı geçkin şekilde kargoya...
Hocam tedarik sıkıntısına rağmen hem internet hem mağaza satışına devam ediyolar. Daha sonra tedarik sıkınıtısı devam ettiği halde bilgilendirme de yapmıyorlar. Bakalım bu mönitörler arasından öneri olmaz ise siparişimi beklicem.
Hocam açıkçası hem fps oyunları oynuyorum hem monitörü yakın kullanıyorum, peki asus ve mag 256f arasından öneriniz ne olur? Çünkü bazı yerlerde asusların panellerinin sıkıntılı olduğu bazı yerlerde de asusun mag 256f den iyi olduğu söyleniyor.
Evet arkadaşlar 31 ocağı geçti hala tedarik dışı olduğu söyleniyor. Bu sefer karşılığında
MSI MAG 275F
ASUS TUF Gaming VG249Q3A
monitörlerinden birini tercih edebileceğimi söyledi, sizce ne yapmalıyım?
@VersusVenom @aknvrl