Arkadaşımda powercolor red devil kullanıyor. Yapay zekaya gerek kalmadan her oyunu çatır çatır oynuyor.
Cuda çekirdekleriyle işiniz yoksa sadece oyun...
anladım hocam saolun yorumunuz için o zaman sanırım tek tek parça değiştirmeyi unutayım en iyisi ddr4 sistem kullanıyorum çünkü yeni işlemci almak istesem...
9070xt kullanırken AAA oyunlar oynadınızmı hocam gerçekten içimde kalıyor bir süredir açabileceğim en yüksek ayarlarda herşeyi açmak istiyorum rt pt dahil...
siz sapphire kullanıyorsunuz gördüğüm kadarıyla bi sorun yaşamadıysanız o zaman değerlendirmeler eski olduğundandır sanıyorum güncellemeler ile sorun...
bundan önce bi sistem kullandınızmı veya nvidia kart? ve önerir misiniz? 9070xt marka model sorunları değişkenlik yapıyormuş sanırım sapphire markasında çoğu...
9070xt kullanıp sorun yaşayanlar varmış sanırım tam araştırmadım fakat kullanıp değerlendirebilcek birisi varsa yardımcı olabilirmi 5070 almayı düşünüyorum...
anladım hocam sağolun attığınız linkteki kart modelini biraz araştırayım sorunsuz kaliteli birşeyse 5060 ti yerine düşünebilirim kalan parçaların değişmesi...
üstünü tamamlayacak para yok şuanda o yüzden öyle dedim 1660 super kullanıyorum darboğaz olsada şuanki sistemimden daha iyi performans vermezmi? birde tabi...