server kayıt durumu nedir ofis telefonu olarak kullanacağım önerir misin samsung s24ultra
1750192676
yada en son imei çakılan telefonlar hangisi kaliteli olan
ileri vadede yapılabilecek işlere şimdiden girmen daha iyi olur.Örneğin garsonluk desek maksimum çıkacağın mertebe şef garson olur.Diğer durumda sanayide yada kuaförde bir çırak uzun vadede hem meslek sahibi hem de güzel gelir sağlayan birisi olursun.İlerleyen 10 yıl gibi bir süreçte el...
merhaba hocam ben aktif olarak garanti treader kullanıyorum gayet memnunum.
2.madde hariç tüm maddeleri bence garanti karşılıyor.Bildiğim kadarıyla nakit kullanımını sadece QNB ve Midas yapıyordu.Eğer trade yapacaksanız günlük t+2 ye düşmüyor diye biliyorum her bankada.
hocam aslında şuraya gelecektim fiyat konusunda yazamadım müsait değildim.Örnekler çok ama klasmanında golf r tam olarak fiyat/performans aracı zamanında 6r ımız olmuştu bu katagoride sadece bu seriye bindim eğer gönlünüzden geçiyorsa arabayada ısındıysanız en iyi seçenek.en azından piyasası var...
istek ne hocam performans mı istiyoruz ?
1745918539
rs3-a45s amg-m135i gibi araçlar aynı klasmanda seçim sizde bana bir tık yakın gelen arabada cupra formentor 2.0 tsi 310hp yüksek olmasından kaynaklı göze hoş geliyor
Aselsan hükümet değişmedikçe kimseyi içeride bırakmaz diye düşünüyorum bende alan zarar etmez belki az kazandırır.Al-Satçılar her fiyata dikkat etmeli tüm kağıtlarda
Merhabalar uzun zamandır superonline kullanıyordum aşırı 'fuhuş' fiyatlar nedeniyle iptalini sağladım 35lik paket 550tl ortalama.
İnternetten araştırma ve içimin ısındığı netspeed oldu 100/20 lik paket vdsl istedim ilk 4 ay 329 sonra 449 oluyor taahüt yok.Sadece kurulum parası 800tl oda 4x200...
yaz için biçilmiş aftan diyebilirim sucul,narenciye temalı amber sayesinde kalıcılığı yakalamış ve alttan odunsu koku alabiliyoruz bu sayede çocuk parfümü olmaktan çıkıp biraz daha ne istediğini bilen kişilere evriliyor parfüm Adana/Mersin bölgesinde satış yapacağım için bu kokuyu kesinlikle...
muadillerde başarılı 2-3 firma mevcut adam akıllı.Bazı yerlerde 1 tane çok iyileri geri kalanlar hep vasat oluyor
1744881116
sıcak havalarda vazgeçilmezler arasında,Paradise garden orijinal satın aldım test edip listeme ekleyeceğim
1744881174
stronger with you intensly diye biliyorum kış...
bargello çok seviliyordu en son 561 di invictusda
1744879297
şuan yeni aldığım paradise garden var çok güzel sucul ferah incir gibi kokuyor tam genç kokusu öneririm bir farklılık istiyorsan
aventus birçok markanın idol parfümü oldu ya klasikleşmiş kokudur artık
1744878623
orijinal kullanmayı iyi bir muadil kullandıktan sonra bıraktım parasına göre haketmiyorlar.Şuan kendim yapmaya başlıyorum artık.
17 yaş yaz ayı için paradise garden,dior sauvage (klasikleşmiş çok kişi...