Selamlar,
VDSL internet kullanıyoruz. Ve bina içi kutudan eve gelen kabloda ek var bu sebeple internet sürekli kesinti yaşıyor. Şu anki kablonun içinde 2 adet ince kablo var. Hangi kablo türü olduğunu bilmiyorum. Tavsiye edeceğiniz bir kablo varsa önerilere açığım. Kutudan eve yaklaşık 40 metre.
Merhaba arkadaşlar,
SVM(sanallaştırma tabanlı güvenlik) BIOS'tan kapalı olmasına rağmen, sistem bilgisi kısmında "etkin ama çalışmıyor" yazmakta. Bunun sebebi sizce nedir?
G hub tamamen pcden kaldır. Daha sonrasında Pc kapat ve G29 setini pcye bağla ve o şekilde pcyi tekrar aç. G29 Kendi kalibrasyonunu yapacak açılırken. Daha sonrasında G Hub yönetici olarak tekrar kur.
Anakart - ram uyumu ilk kez duyduğum bi tabir hocam. DDR5 destekliyorsa zaten bitmiştir.
Ram - işlemci uyumu için eğer ki AMD işlemci kullanacaksanız EXPO ram tavsite ediliyor. Ve 6000 Mhz gayet güzel bir değer. OC yapmanıza gerek bile kalmaz.
Anakart - ssd uyumu Gen 4 destekliyor. Max...
Hocam bende biraz dişini sık. 5000 Serisi piyasaya düşünce ya 5000 serisi alırsın. Ya da 4000 serisi iyice ucuzlar, ucuza çok daha iyilerini alırsın. Kritik nokta da bence bir şey alma.
PSU 750 watt yap.
Soğutucu olarak yıllar önce ryzen 5 2600x işlemcimde dark freezer x126 kullanmıştım. Prime95 te max 55 derece görüyordu. Tavsiyem Dark freezer x129 Al hem daha hoş hem daha yüksek soğutma performansı var.
Bilmiyorum valla. Dediğim gibi kimisi görüyor kimisi görmüyor. Aynı modelde ki bir arkadaşın ayarlarının aynısını yaptım. Ben göremedim o görüyordu. İlginç.
https://www.wide-gamut.com/test link bu. Bir çok insan referans olarak burayı kullanıyor. Ama bazı forum kullanıcıları doğru renk ayarı olmasa da burada ki W gördüğüne şahit olduklarını söylüyorlar. Kararsız kaldım. Renk paletinden memnunum şuan. Ama ne bileyim, insan daha iyisine...
Hocam neredeyse tüm forumları gezdim tüm ayarları yaptım. Ama yine göremiyorum o lanet W harfini.
Hocam zaten doğru OSD ve icc ayarını bulamadığım için bu konuyu açtım. Bulsam burada işim ne ? eğer sizin bilginiz varsa lütfen benimle paylaşırsanız sevinirim.