Öncelikle merhaba uzun zamandır aklımı kurcalayan bir soru var iPhone kapalı kutu yd mi almak mantıklı yoksa tr iPhone mi ? Kapalı kutu yd Alinca sanırsam 17 aymı ne kesintisiz kullanılabiliyormuş telefon peki sizce hangisi daha mantıklı satma konusunda yd nin dezavantaja sokucağını düşünüyorum...
Merhabalar abim kendine ortalama bir kulaklık arıyor tek kriteri sesin karşı tarafa iyi gitmesi kendisi tecno sonic 1 almayı düşünüyor aynı fiyata daha kalitelisi varmı yada tecno sonic 1 alınır mı? ?
Resetlemedimde bunun RX 6750 XT ile ne alakası var ben bu kasayı rtx 2080 ile kullanırken hiç yaşamadım bütün donanimsal özelliklerim aynıydı bu ekran kartını aldıktan sonra olmaya başladı
Merhabalar kart aldığımdan beri aslında yarı sıkıntısız ama son zamanlar beni çok sinir ediyor yazılımsal olarak eski driver vs. Kullandım duzelmedi CS2 deyken oyunun donup maçtan atması yada başka oyunda bir anda donması ve çökmesi yada oyun inerken direk masaüstünun çökmesi mavi ekran yemedim...
Evet bir klavye katili olarak CS2 nin eşleştirmesi yüzünden klavyemi kirdim. Klavye önerisi istiyorum sizden,bütçem 1500-3000 arası mekanik olup olmaması önemli değil,ama mekaniğe pek ısınamadım genede neden olmasın tasarımı güzel olursa ve boyutu en az %75 olması
Ama aldığımda sorun yoktu bu şekil bakım yapıldıktan sonra bu hatalar olmaya başladı yani 3 aya yakın sorunsuz kullandım sıcaklık seviyeleri yüksekti ama hiç siyah ekran vermedi performansında düştü kartın
Elimde Rx580 Sapphire pulse 8gb ekran kartı var yüke girdiği an siyah ekran veriyor tekrar açıldığında driver siliyor ne yaparsam yapayım çözülmedi bir şey hariç vramdaki pedlerden olduğunu düşünüyorum ama pede o kadar para veripte çöpe atmakta istemiyorum sizce güzel bir bakımla bu hatalar...