Semihbekdas isimli üyenin son içerikleri

1. S

Macbook pro adaptör ses sorunu

Arkadaşlar, daha önce hiç fark etmemiştim ama bugün fark ettim; Mac’i şarja takınca adaptörden hafif bir cızırtı sesi geliyor. Sizce bu bilgisayara zarar verir mi, servise götürmeli miyim? Bir de genelde Mac’i şarjda kullanıyorum. Sizce kullanırken şarjda kalması mı daha iyi, yoksa kendi...
  2. S

Çözüldü✓ Magesafe 3 macbook proyu şarj etmiyor

acaba Macbook kullanan var mı aranızda magesafe 3 kablosu ile alakalı bir şey soracağım ilk defa böyle olduğunu gördüm bilgisayar şarj olmuyor kablodaki ışık turuncu yanıp sönüyor daha önce böyle bir durumla karşılaşıp çözen oldu mu acaba 1723989698 destekle konuştum temizleyin öyle deneyin...
  3. S

Macbook için aksesuarlar önerileri

Merhaba arkadaşlar bilgisayar mühendisliği okuyorum bu yüzden Macbook almıştım evdeki mousenin girişi uymadığı için kablosuz mouse almak istiyorum önerileriniz var mı acaba birde önereceğiniz type c dönüştürücü ve Macbook ekran koruyucu var mı
  4. S

Macbook almıştım bunun için kablosuz mouse önerisi isteyecektim sizden

biraz fazla minik gibi ama ele oturur mu tam
  5. S

Macbook almıştım bunun için kablosuz mouse önerisi isteyecektim sizden

Merhaba arkadaşlar bilgisayar mühendisliği okuyorum bu yüzden Macbook almıştım evdeki mousenin girişi uymadığı için kablosuz mouse almak istiyorum önerileriniz var mı acaba
  6. S

23000 TL'ye RTX 2060 Sistem Alınır mı?

hocam yol gösterebilir misiniz acaba
  7. S

23000 TL'ye RTX 2060 Sistem Alınır mı?

Pc özellikleri İ7 7700K 
GEFORCE RTX 2060 8gb
500 GB SSD
16 GB RAM ( isteyen 2 tane daha 8 lik vs takıp 32 veya daha üst RAM e ulaşabilir. 2 slot boşta 
700W POWER SUPPLY 
GIGABAYT Z-270 ULTRA GAMING ANAKART ( 4 slot ) 
İşlemci için ekstra Fan taktırdım.
Acer 24 inc 144hz 1ms Kırmızı siyah...
  8. S

Çözüldü✓ macbook şarjım kendi kendine artıyor

Merhaba arkadaşlar dün gece macbooku şarjdan çıkardğımda şarjı 97 iken sabah açtığımda kendiliğinden 100 olmuştu devir sayısı 17 daha yeni aldım sayılır sebebi nedir sizce korkmalı mıyım
  9. S

bilgisayar mühendisliği için laptop önerisi

teşekkür ederim hocam
  10. S

bilgisayar mühendisliği için laptop önerisi

arkadaşlar bi tanıdık mac book pro m3 alırsan işini görür dedi ama emin olamadım size de sorayım dedim birde pozitif teknoloji güvenilir mi acaba emin olamıyorum da
  11. S

Laptopumun ramini yükselteceğim bunun hakkında bilgi için buraya yazmak istedim

cidden çok teşekkür ederim bütün sorularımı cevapladınız. rapor et kısmından da rapor ettim sağ olasınız iyi akşamlar dilerim
  12. S

cidden çok teşekkür ederim yarın uygulamayı indirip bakacağım rame biostan nasıl yükseltebilirim ona da bakayım birde model bilgisi derken neyi kast etmiştiniz en başa yazmıştım onun dışında bir şey mi
  13. S

Lenovo ideapad Gaming 3-15IMH05 Laptopumun ramini yükselteceğim bunun hakkında bilgi için buraya yazmak istedim en fazla kaç gb yükseltebilirim acaba bir yerde 3200 başka yerde 2933 diyor hangisi doğru birde cl21 diyor ama satılan ramler cl22 bu sorun çıkartır mı
  14. S

laptopumu açtığım anda bellek kulllanımı %85 oluyor

arkadaşlar bu sorunu nasıl çözebilirim acaba daha yeni açtım ama böyle gözüküyor
Geri