evet artık görüntü gelmemeye başladı ekran kartına giren 8 pinli kabloyu çıkartıp takınca görüntü geliyor pcyi kaaptıp açınca yine aynı sorun ama sürekli tekrarlamam gerekiyor ekran kartım mı arızalı acaba yoksa psu ile ilgili bir sorun mu power boost 750w kullanıyorum bilginiz var mı acaba
dün yeni işlemcimi taktım sorunsuz 300 fps e yakın alıyordum bu sabah açtığımda durum böyleydi psu ile ilgili olabilir mi 337w gözükmesine rağmen sıcaklık 41 dereceyi asla geçmiyor
Bugün sabah fps değerlerimin çok düştüğünü gördüm sabit 44 fps de kalıyor oyunda sürücüleri kaldırp tekrar kurdum sorunum devam etti bu programla kontrol ettiğimde bu değerleri gördüm ne yapmam gerek ekran kartım mı bozulmuş ?
Kasa ön paneli için 3lü fan aldım ama kutunun içinden sadece 1 tane bu kablodan çıktı 3 fan var 2 si kablo olmadığı için çalışmıyor fanın yanına takılıp güç gitmesini sağlıyor bu kabloyu nerden bulabilirm veya yanlış yaptığım bir şey mi var bilgisi olan yardımcı olabilr mi
Ön kapılara 600w 300rms Apocalypse arka kapılara Reis 400w 130 rms midrange almayı düşünüyorum. Amfi konusunda karar veremedim. Araştırıp baktım bunun yeterli olacağı söylendi. Bunumu almalıyım yoksa başka mı önerilerinizi bekliyorum.