semihyildiz60 isimli üyenin son içerikleri

1. S

GSS PRİM BORCU HAKKINDA

Hayır
  2. S

GSS PRİM BORCU HAKKINDA

Arkadaşlar merhaba ben 22 yaşındayım 2002 doğumluyum ve açıköğretim öğrencisiyim, GSS Prim Borcum 12.700 TL idi ve bunu SGK'ya gidip 5900'e kadar indirdim yani şu an 5900 borcum var. Ben bu borcu ne zamana kadar ödemekle yükümlüyüm, eğer ödemezsem evime haciz gelir mi ya da icra başlar mı? Son...
  3. S

Evime gelen SGK Tebligatı hakkında soru

Arkadaşlar merhaba ben açıköğretimden okuyan sistemde "öğrenci" olarak gözüken 2002 doğumlu birisiyim, evime 1 saat önce ekte de görmüş olduğunuz sgk'dan tebligat geldi, benim sgk'ya gidip öğrenci olduğumu beyan etmem durumunda bu borcu sildirebilme/muaf olma imkanım var mıdır, ya da böyle bir...
  4. S

20LİK DİŞ ÇEKİMİ İLE İLGİLİ SORULAR

Evet ikisi de gömülü dişti bildiğin damağı delerek aldılar dişi...
  5. S

20LİK DİŞ ÇEKİMİ İLE İLGİLİ SORULAR

Selam dostlar, 2 gün önce sol üst - sol alt olmak üzere 2 tane yirmilik dişimi aynı anda çektirdim ufak şişlikler ve ağrılar var. Bunları sorun etmiyorum ama ağzımı açamama durumum var, sanki çenem kitlenmiş gibi. Ağzımı sadece 1 parmak kadar açabiliyorum, bu durum normal midir? Sizin ya da...
  6. S

EKRAN KARTINI INNO3D Mİ PALIT Mİ ALMALIYIM?

Selamlar, kendime hazır sistem alacağım da ekran kartından 2 seçeneğim var, ya Palit 4060 8gb ekran kartı alabilirim ya da Inno3d 4060 8gb ekran kartı alabilirim, hangi marka daha güvenilir ve daha performansı yüksek?
  7. S

BİLGİSAYAR DİZMEME YARDIM EDER MİSİNİZ

Arkadaşlar selamlar 22-23k civarı bir param var ve bu fiyata dizilebilecek en iyi sistemi dizmek istiyorum, gamegaraj sitesinde satılan hazır sistemin birkaç donanımını değiştirdim ve sistemin son hali paylaştığım şekildedir, bilgisayardan fazla anlayan birisi olmadığım için anakart, ram, kule...
Geri