APK pureden indirip VPN ile giriş yapabildim teşekkür ederim. Kafama şu takıldı VPN siz artık normal şekilde kullanabilir miyim yoksa VPN şart mı internet...
Yok hocam her şey denedim açılmıyor biraz araştırdım yıl başı gelir gelmez açılmıyormuş 1 2 hafta sürüyormuş cihazları sırayla açıyorlarmış biraz daha...
Qr ı hepsiburada uygulamasında Hepsi pay kısmında QRla ödeme ekranına okutalım anında 100₺ bakiye tanımlanıyor ( her hesaba 1 ADET )
İlla ki bu QR ı...
Kesintisiz kullandım başka telefon yoktu zaten onu kullanırken
1767348660
Telefonu kandırarak ben kapandıktan sonra 2 ay daha kullandım mesela uçak moduna...
Elle yapılmıyordur ya birileri oturup tek tek telefon mu kapatıyor ilginç olur eğer öyleyse. Bence düzgün vaktinde işlememesinin sebebi internet gibi...
marka güvenirliği cortlatıyor. Markayı duydum ama Xaomiyle yarışamayacağı kesin. Ben iphone kullanıyorum, iphone almasam gider xaomi alırım o kadar güzel bi...
Parlaklığı gayet yeterli ben Güneşli havalarda parlaklığı fullüyorum net bi şekilde gözüküyor sorun yaşamıyorum o yönden. Evet numara tuşlama yok ama kaç...
Kapanırkende kapanması gereken sürede kapanmadı ki hocam ben çözemedim mesela 120 gün süreniz kalmıştır diye 2 3 defa bildirim geldi belirli sürede bir ama...