Arka kamerası mükemmel iPhone 11 den falan kat kat iyi heleki 200mp moda aldığında inanılmaz bi zoom kalitesi oluyor 50m mesafeden çektiğin fotoğrafın...
Redmi serisinin bi çok telefonunu kullanmış biri olarak söylüyorum kesinlikle heleki yurt dışı parasına bu telefonu almak çok mantıklı şuan bende note 13...
Sayende fark etmiş olduk hocam teşekkürler bunun gerçekten kaç w verdiğini nasıl anlarız. Birde bu tableti iadeye gönderdim ya 2 gündür satıcıda inceleniyor...
Yok hocam mi turbo charge diyor diğerinden şüphelendik baskısı kötü diye bunun baskısı daha iyi ama galiba çakma olan bu. Bunu zaten biyerden bulmuştum...
Şöyle bir kumandalı helikopterin şarj kablosu vardı o aklıma geldi denedim hocam 6 saniye yanıyor fişten çektikten sonra bence baya iyi.
Belki farklı...
iPhone 14 den 17 ye geçilir mi bu durumda? Pil sağlığım 78 şuanda. 30K ya 14 ü dışarıda satsam , 48K ödeyeceğim ve 5K parafpara gelecek. Yani telefon 73K...
Xdrive Anka tavsiye ederim. Ben zamanında alırken burda çok fikir aldım şuydu buydu derken en sonunda bunda karar kıldım epey bi süre oldu hiç sıkıntısını...
Elektrikçiyiz hocam elektronikten de temel düzeyde anlıyorum. O kalemlerde iş görüyorsa ileride alırım belki not falan tutar kalem desteği olan tabletten ne...
Ölçtü aleti ile de anlayabilir miyiz acaba bunu hocam birde internette bir sürü A9+ ın kalemle kullanılan videoları var shorts tarzında genelde yabancıların...
Maalesef hocam yok ne işe yarayacaktı ki tam olarak? Birde 1 sene gibi bir süredir kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim sorun çıkarır mı diğer 67w ı...