Senol_Ozen isimli üyenin son içerikleri

1. S

📞 Türk Telekom ve Turkcell de vergi ödemedi.

Vergi ödememelerine ve asgari ücrete zam gelmemesine rağmen internet ve mobil iletişime gelen zamlar akla zarar. Doğalgaz faturasından yüksek internet faturasımı olur!! bu millet nezaman uyanacak anlamış değilim.
  2. S

Çözüldü✓ Bu Sistemi Nasıl 18.000'ne Satamıyorum?

Dostum yaz geldi. Yazın satışlar bariz durur. Sadece senin ürünlerin değil şirketler bile yatışta. Millet evde değil. Ya memleketinde yada tatilde. Okullar açılana kadar satılmaz. Okullar açıldıktan sonra patlama olur. Bu her sene böyle.
  3. S

N11 Beni dolandırdı mı ?

Ürünün fatura tarihi satın aldığın tarih ise garanti fatura tarihidir. Seni dolandırması mümkün değil. Elinde faturan var ise korkmana gerek yok iki yıl içerisinde bir durum olursa faturanı ibraz ederek onarım veya değişim sağlatabilirsin.
  4. S

Çözüldü✓ Bilgisayarcı Ramimi Çaldı ?

Konu başlığını okumadan mı yazdın yoksa amacın millete mi sataşmak? (Bu arada soru işaretine hasret biri vardı forumda yazılarımdaki noktalama işaretlerine kafayı takan ona sesleniyorum bu yorumda soru işareti koydum için rahatladı mı????😂)
  5. S

Ergen takımı hep böyle oluyor. Gelen mesajlara çocuğun verdiği tepkiye bak. Böyle bir konuya milletin nasıl cevap vermesini bekliyorsa. Ters cevaplarada katlanamıyor beyefendi engel atıyomuş😁 olum sen git önce kişisel gelişimini tamamla. Zoruna giden mesajları engelleyerek biyere varamazsın...
  6. S

E ozaman geri götür ram yok de burda saçma sapan konular açma belki tamirden sonra unutulmuştur. Burda konu açman bilgisayarına rammi takacak. Ülkemizde insanları karalamak bukadar basit olmaya başladı.
  7. S

sadece 3.5 dolara 2 kat fps elde etmek mümkün mü? (MÜMKÜN!)

Amd nin driverında olan Radeon süper resolation mantığı ile çalışıyor belliki. Yaptığı iş programın arayüzünde belli oluyor. Sen oyunu 1080p de açıyorsan program oyunu fsr ile daha alt çözünürlükte ekranına göre upscale yapıyor. Artık her oyunda fsr mevcut. Zaten Fsr yi hem nvidia hem amd...
  8. S

Çözüldü✓ Hdd'yi poşete koyup kasaya koyabilir miyim ?

Sıcaklık problemi yaşarsın. Heleki hddyi poşette çalıştırmak kadar saçma bi soru olamaz. Hdd havadar ortamda kışın bile 30 dereceye kadar ısınan bir parça. Sen onu yaz sıcağında poşette çalıştırırsan 60 dereceyide geçer.
  9. S

❌İndirim Bitti! Ryzen 5 7600X AM5 İşlemci 6.899 TL

Boş kutu satıyolar 100 lirara alır kutulu satarsın. Sen sıfırına kutulu diye 1000 tl fazla vermeye niyetliysen al tabii ki 😁
  10. S

TP-Link UB500 Bluetooth Dongle 265TL

Ben 1 aydır kullanıyorum hem müzik hem oyun kolu asla sıkıntı olmadı oyun kolu ile kullanılmaz mantığını nereden çıkardın?
  11. S

!!!!! PC HOCASI GOAT V4 SİSTEMLER GELDİ !!! (7 ADET)

Rengine göre fiyat vermek bitek bizim ülkeye mi has anlamadım. Koku farkınıda ekleyin daha iyi kazandırır.😂
  12. S

Yardım Evde Topraklama Yok Alacağım Sistemde Sıkıntı Olur Mu?

Sana tavsiyem yaptırmandır.
  13. S

Yardım Evde Topraklama Yok Alacağım Sistemde Sıkıntı Olur Mu?

Yıllarca Pc bakım onarım servisim vardı 2017 de kapattım. 2011 den 2017 ye kadar evinde topraklama olmayıp bozulan onlarca Pc geldi hepsininde ortak arızası anakart ve işlemci idi sana tavsiyem Pc toplamadan önce evine elektrikçi çağırıp topraklama hattı çektir yoksa birkaç ay içerisinde anakart...
  14. S

Ddr5 ramlerde mhz değerinin etki yaratması

Aslında gene aynı mantık. İnsanlar pci e 4.0 sistem kurmak için onca para harcarken 6600 xt yerine 6700 xt alsalar parayı 6700 xt ye verseler demekki daha fazla performans alacaklar. X8 de çalışan bir kartı pci e 4.0 kurup performansı 3.0 a göre iyi diye millet dünya para harcıyor. Aslında...
  15. S

Ddr5 ramlerde mhz değerinin etki yaratması

Kendi deneyimlerime dayanarak sana kesinlikle katılıyorum. Bukadar fark yaratmıyor hatta şöyle izah edeyim 3600 cl16 ddr4 ramlere sahibim zorlaya zorlaya bir şekilde 5700x işlemcide aynı cl değerlerinde 4000 mhz e kadar çıkardım yaptığım oyun testlerinde ne minimum nede maksimum fps değerlerinde...
Geri