Emir321Sefa
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
Alt tarafı RAM sorup gereksiz linç yemenknk boşver ben cevap bile yazmıyorum yaaa , saol yinede yazdığın için
Alt tarafı RAM sorup gereksiz linç yemenknk boşver ben cevap bile yazmıyorum yaaa , saol yinede yazdığın için
Hayırdır kürtler sana ne yaptı?Senin tyt türkçen nasl çok merak ettim ya da k*rt falan mısın? Konu başlığına bakınca birşeyler eksik olduğu bariz bir şekilde farkediliyor. " Bilgisayarcı ramimi çaldı?"
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ya da sadece bir mesajınıza bakarak "tümleşik" yerine "tumselik" yazmanıza mı yoksa türkçe harfleri bi kullanıp bi kullanmamanıza mı yanayım?
Olmayan bir şey bana ne yapabilir ki?Hayırdır kürtler sana ne yaptı?
Sansürleyerek yazmış bir de ezik
Ağlama la süt bebesiHayırdır kürtler sana ne yaptı?
Sansürleyerek yazmış bir de ezik
Olmayan bir şey peki çok dokundurmuşuz sana galibaOlmayan bir şey bana ne yapabilir ki?
Ağlama la süt bebesi
Emniyete gidip şikayette bulun çalmıştırBilgisayarciya gitti geldi bende içine bakayım dedim ram slotunda ram yok acaba tumselik ram mi anlamadım yardimci olursaniz sevinirim
Bataryayı ben cikardim
Alıntıyı görüntüle
PC de ram takılı idi diyor simdi ram yok ? Boş konusmaçaldı değil çalmış mı demelisin kimseyi suçlayıcı konuşmamalısın. daha bilgisayarının özeliğinden bir habersin
Ahahahaha neyi dokunduracaksın la sizde o yürek var mıOlmayan bir şey peki çok dokundurmuşuz sana galiba![]()
Var var elbet bir gün görürsün de senin gibi aşağılık milyonlarcası hangi birinizle uğraşalımAhahahaha neyi dokunduracaksın la sizde o yürek var mı
Konu başlığını okumadan mı yazdın yoksa amacın millete mi sataşmak? (Bu arada soru işaretine hasret biri vardı forumda yazılarımdaki noktalama işaretlerine kafayı takan ona sesleniyorum bu yorumda soru işareti koydum için rahatladı mı????Ne toxicsiniz, bu forum kullanıcılarının hepsi mi aynı olur şaşırtıcı
Adam zaten kesin olarak ram çalındı demiyor veya ben bilgisayardan çok iyi anlarım da demiyor tedirgin olmuş konu açmış, insan gibi yardımcı olacaksanız olun olmayacaksınız adamin konusuna yazmayın bu kadar basit.