Çözüldü✓ Bilgisayarcı Ramimi Çaldı ?

Ergen takımı hep böyle oluyor. Gelen mesajlara çocuğun verdiği tepkiye bak. Böyle bir konuya milletin nasıl cevap vermesini bekliyorsa. Ters cevaplarada katlanamıyor beyefendi engel atıyomuş😁 olum sen git önce kişisel gelişimini tamamla. Zoruna giden mesajları engelleyerek biyere varamazsın. Buraya konu açmadan önce bilgisayarcıya götürse adam akıllı bir şekilde sorunu varsa söyleyip çözüme kavuştursa en mantıklısıydı.

Ram önceden 8 di diyor arkadaş ,kimse yazılanı okumuyor mu ? Çalmış işte bilgisayarcı.

bana
Ergen takımı hep böyle oluyor. Gelen mesajlara çocuğun verdiği tepkiye bak. Böyle bir konuya milletin nasıl cevap vermesini bekliyorsa. Ters cevaplarada katlanamıyor beyefendi engel atıyomuş😁 olum sen git önce kişisel gelişimini tamamla. Zoruna giden mesajları engelleyerek biyere varamazsın. Buraya konu açmadan önce bilgisayarcıya götürse adam akıllı bir şekilde sorunu varsa söyleyip çözüme kavuştursa en mantıklısıydı.
ya demiyim demiyim diyorumda. be aklı noksan herifler, bu forum ne için var? soru sormak, cevap vermek, yardımlaşmak için var. siz kendinizi kim sanarak bir sorunun sorulamıyacağını düşünerek cevap yazıyorsunuz?

bir sıkıntı varsa yönetim konuyu onaylamaz veya siler. toxiclik yapmayın kumda pipinizle oynayın. tek insan ilişkiniz pc başında bari onu batırmayın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisayarciya gitti geldi bende içine bakayım dedim ram slotunda ram yok acaba tumselik ram mi anlamadım yardimci olursaniz sevinirim

Bataryayı ben cikardim
Alıntıyı görüntüle
8gb ram tümleşik modele sahipsiniz. Anakarta entegre.

Son düzenleme:
bana

ya demiyim demiyim diyorumda. be aklı noksan herifler, bu forum ne için var? soru sormak, cevap vermek, yardımlaşmak için var. siz kendinizi kim sanarak bir sorunun sorulamıyacağını düşünerek cevap yazıyorsunuz?

bir sıkıntı varsa yönetim konuyu onaylamaz veya siler. toxiclik yapmayın kumda pipinizle oynayın. tek insan ilişkiniz pc başında bari onu batırmayın.

8gb ram tümleşik modele sahipsiniz. Anakarta entegre.
knk boşver ben cevap bile yazmıyorum yaaa , saol yinede yazdığın için

Adam haklı eksik ram var tabi modeli sahiden 8gb ise. Anakarttakş ram çiplerini sayın anlarsınız.

Uygunsuz davranış
engelledin dostummmmm

tyt türkçen nasıl dostum sonda soru işareti var ?????
Senin tyt türkçen nasl çok merak ettim ya da k*rt falan mısın? Konu başlığına bakınca birşeylerin eksik olduğu bariz bir şekilde farkediliyor. " Bilgisayarcı ramimi çaldı?"

Bilgisayarciya gitti geldi bende içine bakayım dedim ram slotunda ram yok acaba tumselik ram mi anlamadım yardimci olursaniz sevinirim

Bataryayı ben cikardim
Alıntıyı görüntüle
Ya da sadece bir mesajınıza bakarak "tümleşik" yerine "tumselik" yazmanıza mı yoksa türkçe harfleri bi kullanıp bi kullanmamanıza mı yanayım?

Son düzenleme:
forumdasın aloo böyle sorular olmayacaksa bu forum niye var durmadan kulaklık klavye mi önermeyi düşünüyosun ahraz herif eğer bi fikrin varsa cevaplarsın yoksa çarpıya basar defolur gidersin bir de adama kişisel gelişimden falan bahsetmiş 17 yaşında çocuk :D

hayır açılmıyor

bakamıyom laptop kapalı acaba orijnalindedemi böyleydi anlamadım
laptop neden açılmıyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,511
Üyeler
183,847
Son üye